Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tek Hatun Başak a bak be nasıl döktürmüş🤣

atesliatesli34 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
13
7
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başakcım sendeki bu özgüven hiç kimsede yok kendinle bu kadar barışık bu kadar özgüvene sahip bu ortamda senden başka bir kadın yok. Sen tek kadın olmayı sonuna kadar hakkediyorsun....

atesliatesli34 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
13
7
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İyi seyirler mavişler ❤️ nasıl döktürmüşüm ama ❤️
Ekli dosyayı görüntüle 101310
❤️
Hayatıma girdiğin için sana teşekkür etmek istiyorum sana. Seninle vakit geçirmeyi seviyorum ve seni ne kadar önemsediğimi ve sevdiğimi biliyorsun...Sen benim kraliçemsin ve bu dünyadaki beni büyüleyen güzelliğinin gözler önüne serdiği hayatımın hazinesisin...Seninle herşey anlam ve değer kazanıyor. Sen bu ortamdaki en yüce gönüllü ve naif kadınlardan bir tanesisin...Özgüvenin ve kendinle barışık olman seni burdaki en değerli kadınlardan biri yapıyor. Mutluluk ne diye sorsalar, cevabı gülüşünde ve o sıcak bakışında arardım. Her an yüzümü güldüren sensin. Benim için dünyanın anlamısın. Hayatında attığın her adım her zaman mükemmeldir. Senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. İmkansızları mümküne çeviren sihirli ellere sahipsin. O kadar iyi bir arkadaşsın ki, tanıştığın herkes için mükemmel bir hediye gibisin.

tek Hatun Başak Çevrimdışı
2 Ağu 2023
609
2,552
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hayatıma girdiğin için sana teşekkür etmek istiyorum sana. Seninle vakit geçirmeyi seviyorum ve seni ne kadar önemsediğimi ve sevdiğimi biliyorsun...Sen benim kraliçemsin ve bu dünyadaki beni büyüleyen güzelliğinin gözler önüne serdiği hayatımın hazinesisin...Seninle herşey anlam ve değer kazanıyor. Sen bu ortamdaki en yüce gönüllü ve naif kadınlardan bir tanesisin...Özgüvenin ve kendinle barışık olman seni burdaki en değerli kadınlardan biri yapıyor. Mutluluk ne diye sorsalar, cevabı gülüşünde ve o sıcak bakışında arardım. Her an yüzümü güldüren sensin. Benim için dünyanın anlamısın. Hayatında attığın her adım her zaman mükemmeldir. Senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. İmkansızları mümküne çeviren sihirli ellere sahipsin. O kadar iyi bir arkadaşsın ki, tanıştığın herkes için mükemmel bir hediye gibisin.
🙏

Mehmet32han

Normal Üye
27 Eyl 2021
49
28
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklımı aldın akşam akşam , videodan çıkamıyorum 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar