- 24 Eki 2022
- 49
- 80
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir çok kez incall olarak görüştüğüm @GECE ile bu kez değişiklik yapıp bir de outcall deneyelim dedik. Aslında ben otel görüşmelerinden çok keyif almam biraz yabancılık çekiyorum nedense.
Yine de arada bir değişiklik gerekiyor hayatta.
Hanımefendi ile gün saati ayarladiktan sonra kendisine yakın bir lokasyonda olan duvarı yazılar olan değişik numaraları olan hotellerden birinde mutabık kaldık.
@GECE hanım anlaştığımız saatten erken gelip güzel bir sürpriz yaptı sağ olsun.
Bir kadın hem bu kadar minyon olup hem nasıl bu kadar girdiği bu kadar doldurabilir bunu hiç anlayamadım. Enerjisi neşesi gülüşü her şeyi ile odadan girer girmez oda aydınlandı.
Özel ayrıntılara çok girmeyeceğim ama çok kişiyle yakalayamadığım uyumu kendisi ile yakaladım ki bir çok görüşme yapma keyfine eriştim.
Yine çok keyifli çok güzel bir altı saat hayattan çalmamı sağladı.
@GECE ile ilgili tek sorun yanında zamanın çok hızlı akması
İzafiyet teorisinin teori değil de realite olduğunun ispatıdır @GECE
Kendisine çok teşekkür ederim
Yine de arada bir değişiklik gerekiyor hayatta.
Hanımefendi ile gün saati ayarladiktan sonra kendisine yakın bir lokasyonda olan duvarı yazılar olan değişik numaraları olan hotellerden birinde mutabık kaldık.
@GECE hanım anlaştığımız saatten erken gelip güzel bir sürpriz yaptı sağ olsun.
Bir kadın hem bu kadar minyon olup hem nasıl bu kadar girdiği bu kadar doldurabilir bunu hiç anlayamadım. Enerjisi neşesi gülüşü her şeyi ile odadan girer girmez oda aydınlandı.
Özel ayrıntılara çok girmeyeceğim ama çok kişiyle yakalayamadığım uyumu kendisi ile yakaladım ki bir çok görüşme yapma keyfine eriştim.
Yine çok keyifli çok güzel bir altı saat hayattan çalmamı sağladı.
@GECE ile ilgili tek sorun yanında zamanın çok hızlı akması
İzafiyet teorisinin teori değil de realite olduğunun ispatıdır @GECE
Kendisine çok teşekkür ederim