Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tebdil-i mekan @GECE

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
49
80
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bir çok kez incall olarak görüştüğüm @GECE ile bu kez değişiklik yapıp bir de outcall deneyelim dedik. Aslında ben otel görüşmelerinden çok keyif almam biraz yabancılık çekiyorum nedense.
Yine de arada bir değişiklik gerekiyor hayatta.
Hanımefendi ile gün saati ayarladiktan sonra kendisine yakın bir lokasyonda olan duvarı yazılar olan değişik numaraları olan hotellerden birinde mutabık kaldık.
@GECE hanım anlaştığımız saatten erken gelip güzel bir sürpriz yaptı sağ olsun.
Bir kadın hem bu kadar minyon olup hem nasıl bu kadar girdiği bu kadar doldurabilir bunu hiç anlayamadım. Enerjisi neşesi gülüşü her şeyi ile odadan girer girmez oda aydınlandı.
Özel ayrıntılara çok girmeyeceğim ama çok kişiyle yakalayamadığım uyumu kendisi ile yakaladım ki bir çok görüşme yapma keyfine eriştim.
Yine çok keyifli çok güzel bir altı saat hayattan çalmamı sağladı.
@GECE ile ilgili tek sorun yanında zamanın çok hızlı akması
İzafiyet teorisinin teori değil de realite olduğunun ispatıdır @GECE
Kendisine çok teşekkür ederim

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir çok kez incall olarak görüştüğüm @GECE ile bu kez değişiklik yapıp bir de outcall deneyelim dedik. Aslında ben otel görüşmelerinden çok keyif almam biraz yabancılık çekiyorum nedense.
Hanımefendi ile gün saati ayarladiktan sonra kendisine yakın bir lokasyonda olan duvarı yazılar olan değişik numaraları olan hotellerden birinde mutabık kaldık.
Bir kadın hem bu kadar minyon olup hem nasıl bu kadar girdiği bu kadar doldurabilir bunu hiç anlayamadım. Enerjisi neşesi gülüşü her şeyi ile odadan girer girmez oda aydınlandı.
Özel ayrıntılara çok girmeyeceğim ama çok kişiyle yakalayamadığım uyumu kendisi ile yakaladım ki bir çok görüşme yapma keyfine eriştim.

paylaşım için teşekkürler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık ..

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ortam değişince daha güzel şeyler oldu sanki :)
Keyfime keyif kattığın için teşekkür ederim 🥰🥰 Tekrar karsilasana kadar kendine çok iyi bak 😍😍

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
49
80
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ortam değişince daha güzel şeyler oldu sanki :)
Keyfime keyif kattığın için teşekkür ederim 🥰🥰 Tekrar karsilasana kadar kendine çok iyi bak 😍😍
Güzel olan sözler değil sensin. Çok uzun sürmeyecek emin olabilirsiniz @GECE hanım 😘

Foncela Çevrimdışı

Foncela

Normal Üye
27 Ara 2020
39
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değişiklik ayrı bir renk katmıştır ama bir de Gece olunca, değmemişlerdir keyfinize :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar