Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavsiyelerinize Gercekten Açığım

GencUzun

Normal Üye
21 Eki 2023
18
13
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Benim gibi foruma yeni yeni adapte olmaya çalışan yaşitlarima hangi pembişlerle gorusmeyi önerirsiniz ? (yaş 25) Çoğu pembis yaştan dolayi kabul etmiyor. 🙈🙈🙈😂

Abd vatandasi Çevrimdışı
27 Mar 2024
122
93
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar,

Benim gibi foruma yeni yeni adapte olmaya çalışan yaşitlarima hangi pembişlerle gorusmeyi önerirsiniz ? (yaş 25) Çoğu pembis yaştan dolayi kabul etmiyor. 🙈🙈🙈😂
Aslında çok basit randevu alma duzgunce kendini tanit referansların varsa yaz profil resmini de normal bir fotoğraf koy bu yazdigin olmazsa genç adam bana buradan yaz ben sana referans olurum

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
644
849
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Damla ilkim zatennn 🙈🙈🙈
Damla ilkinse eger foruma boyle bir konu basligi acmak yerine kendisine yazip randevu alabilirsiniz. Boylece sacma sapan konu basliklarindan bizi kurtarir, kendinize de referans kazandirmis olursunuz.

socrates77.5 Çevrimdışı
18 Ocak 2021
207
408
58
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Bence gayet güzel ve samimi duygularla açılmış bir başlık.

Benim için hiç bir sakıncası da yok. Sakıncası varsa adminler konuyu kilitlerler zaten.

Umarım aradığınızı bulursunuz küçük beyefendi.

Ben de size @LUDA, @KARAKIZ, @Tatlı Kıvırcık, @Sunam Karaca (+35 tercih etse de sorabilirsiniz) gibi nahif kişileri tavsiye edebilirim, heyecanınızı aşmanıza yardımcı olurlar..

Sevgiler...

GencUzun

Normal Üye
21 Eki 2023
18
13
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence gayet güzel ve samimi duygularla açılmış bir başlık.

Benim için hiç bir sakıncası da yok. Sakıncası varsa adminler konuyu kilitlerler zaten.

Umarım aradığınızı bulursunuz küçük beyefendi.

Ben de size @LUDA, @KARAKIZ, @Tatlı Kıvırcık, @Sunam Karaca (+35 tercih etse de sorabilirsiniz) gibi nahif kişileri tavsiye edebilirim, heyecanınızı aşmanıza yardımcı olurlar..

Sevgiler...
Çok teşekkür ederim 🙈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar