Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme tatlı meltem

5 Haz 2009
193
46
Cinsiyetiniz nedir?
meltem hanım ı malun masaj sitesi sayesinde tanıdım. güzel bir masaj ve ardından hoş bir birliktelik.
ayrıca kendisi bazı sürpriz arkadaşları ile grup da yapıyor ki keyif katlanıyor.
yeni saç rengi ve zayiflamış haliyle tadından yenmeyecek hale gelmiş.4 veya 5 kere görüştüğüm hoş bir insandır.

djhamdy Çevrimdışı
31 Ağu 2010
744
472
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
mavilik?

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Grup sürprizini duymam iyi oldu; listeye alındı :) Paylaşım için teşekkürler...

Baytolga2

Normal Üye
9 Eki 2017
42
30
Cumartesi öğleden sonra meltem hanımla görüşme şansım oldu, kendisi fit bir vucut yapısına sahip paylaştığı resimlerden çok daha iyi, evi kolay bulunacak ve güvneli bir yerde, hoş sohbet ve uhabbetten sonra görüşme amacımıza uygun bir zaman geçridik, kendisine buradan teşekkür ederim, herşey çok güzeldi, hele ev konseptine bayıldım, yine yeniden görüşmek ümidi ile ,

28 Eki 2009
68
6
Cinsiyetiniz nedir?
meltem hanım ı malun masaj sitesi sayesinde tanıdım. güzel bir masaj ve ardından hoş bir birliktelik.
ayrıca kendisi bazı sürpriz arkadaşları ile grup da yapıyor ki keyif katlanıyor.
yeni saç rengi ve zayiflamış haliyle tadından yenmeyecek hale gelmiş.4 veya 5 kere görüştüğüm hoş bir insandır.

Ev ortamı nasıl? Yalnız mı yasıyor yoksa masaj salonu gibi mi?

28 Eki 2009
68
6
Cinsiyetiniz nedir?
Cumartesi öğleden sonra meltem hanımla görüşme şansım oldu, kendisi fit bir vucut yapısına sahip paylaştığı resimlerden çok daha iyi, evi kolay bulunacak ve güvneli bir yerde, hoş sohbet ve uhabbetten sonra görüşme amacımıza uygun bir zaman geçridik, kendisine buradan teşekkür ederim, herşey çok güzeldi, hele ev konseptine bayıldım, yine yeniden görüşmek ümidi ile ,

Ev ortamı nasıl? Yalnız mı yasıyor yoksa masaj salonu gibi kalabalık mı?

Baytolga2

Normal Üye
9 Eki 2017
42
30
ağa hakikaten yazlanı okumak lazım, kendi evi yazdım salon deği yazdım, biraz emek lazım bazı şeyleri elde edebilmek için, harika bir görüşme yazdım, , denemeden bilemezsin

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
308
1,028

Baya gıybet yaptık ??çok tşk ederim güzel düşünceleriniz için benim içinde keyifli ve güzeldi görüşmemiz sizi tanıdıgıma sevindim?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar