Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatlı Kız

22 Tem 2020
75
115
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@CANSU ile daha öncede görüşmüştüm bu sanrım 3 oldu :) refeans biraz geç yazdm kusura bakma..
cansu herzamnki gibi çok iyiydi
Evi bana cok yakın o yüzden tercih sebeplermn basında ama tabiki sevişmesi ilgisi alakası mükemmel, hele vücüt bnce çok ii heleki o güzel popo😍😉😋
Şimdi baktm sayfasına bazı diğer hanımlarda olduğu üZere 1 saat kalkmş buna üzüldüm, herzamn 2 saat zamn bulamıyorum:(
1 saat geri gelsin konusumu açsak:)
Görüşmek dileği ile…

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım, yeniden referans yazdığın için teşekkür ederim 🙏🏻 Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti. Evet ne yazık ki bazı nedenlerden dolayı 1 saatlik görüşmelerimi kaldırdım🙏🏻 Geri getiririr miyim şuan hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️🙃😍 Çok öpüyorum 💋🤍💐

opdr

Normal Üye
12 Nis 2013
9
24
Cinsiyetiniz nedir?
@CANSU ile daha öncede görüşmüştüm bu sanrım 3 oldu :) refeans biraz geç yazdm kusura bakma..
cansu herzamnki gibi çok iyiydi
Evi bana cok yakın o yüzden tercih sebeplermn basında ama tabiki sevişmesi ilgisi alakası mükemmel, hele vücüt bnce çok ii heleki o güzel popo😍😉😋
Şimdi baktm sayfasına bazı diğer hanımlarda olduğu üZere 1 saat kalkmş buna üzüldüm, herzamn 2 saat zamn bulamıyorum:(
1 saat geri gelsin konusumu açsak:)
Görüşmek dileği ile…
Evet bir saat konusu önemli, bizim gibi zaman sorunu yaşayanlar için bir saatlik görüşmelerin devam etmesi iyi olur diye düşünuyorum.🙂

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
457
671
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet bir saat konusu önemli, bizim gibi zaman sorunu yaşayanlar için bir saatlik görüşmelerin devam etmesi iyi olur diye düşünuyorum.🙂
Şahsım adıma bir süre düşünmüyorum 😇 belki geri gelebilir, ama gelmeyedebilir. Teşekkürler🙏🏻

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

5efik Çevrimdışı
6 May 2018
85
91
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel geçen anların paylaşımı için ikinize de teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar