Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tatil Öncesi Cansu

Chenier

Normal Üye
20 Haz 2021
3
8
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile tatile çıkmadan hemen önce tanışma fırsatım oldu. Kendisi adı gibi pek CAN-sulu bir hanım :)

Kendisine o harika "akşam yemeği" için teşekkür ederim, çok lezizdi. Tadı damağımda kaldı. :)) Daha da bişi dememe gerek yok sanırım.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,117
1,818
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile tatile çıkmadan hemen önce tanışma fırsatım oldu. Kendisi adı gibi pek CAN-sulu bir hanım :)

Kendisine o harika "akşam yemeği" için teşekkür ederim, çok lezizdi. Tadı damağımda kaldı. :)) Daha da bişi dememe gerek yok sanırım.
aslınde söylemeni beklediğimiz çok şey varda sen bilirsin tabi. Bu sanki sufle yapılmış gibi oldu

Chenier

Normal Üye
20 Haz 2021
3
8
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bulunduğum yerde suflör falan yok merak etme. O yazdığımdan da memnun kalınan bir deneyim olduğu da açıkça anlaşılıyor. Zaten anlamayana davul zurna da fayda etmiyor bilindiği üzere. Herkesin bir üslubu var gereksiz polemik yaratmayalım sufle mufle

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederim, bende tanıştığıma memnun oldum. Ben akşam yemeğine de sufleye de okeyim😃🥰 . En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle😘😘

Chenier

Normal Üye
20 Haz 2021
3
8
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oh oh neyse ki mekanın sahibinden onayı aldık, aynen Cansu nice "akşam yemekleri" ne, 🤗😘 (Yemekteyiz programı geldi aklıma alakasız)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar