Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Taş bebek

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar arkadaşlar gün hızlı bir iletişimin ardından yola koyuldum.Eve girdiğimde gerçekten kendisinden gözlerimi alamadım yolda görseniz 2 kere dönüp bakacağınız bir güzellik.Sohbeti de çok keyifli gerçekten karşınızda zeki bir kadın olunca konular daha derinlemesine ve keyifli oluyor çok espritüel oral yaparken bile espri yapabiliyor 😂oral demişken yatak konusunda iddialı oralı gerçekten süper sömürdü diyebilirim çekti ve aldı 😂 doggyi çok seviyor ama ben daha çok göğüslere parantez açmak istiyorum bu kadar iyisini ve doğalını görmedim hem yapısı hem uçları itibariyle muazzam harika 2 saat geçirdik bol kahkahalı güzel sohbet ve yaşatılan güzel 2 saat için teşekkür ederim @shakira

Ahmet_özkan_odea

Normal Üye
17 Ara 2023
5
40
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar teşekkürler referans için. Ben profilden tanıtım ve iletişim numarasına erişemedim. İletebilecek biri var mıdır?

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
36
570
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlar arkadaşlar gün hızlı bir iletişimin ardından yola koyuldum.Eve girdiğimde gerçekten kendisinden gözlerimi alamadım yolda görseniz 2 kere dönüp bakacağınız bir güzellik.Sohbeti de çok keyifli gerçekten karşınızda zeki bir kadın olunca konular daha derinlemesine ve keyifli oluyor çok espritüel oral yaparken bile espri yapabiliyor 😂oral demişken yatak konusunda iddialı oralı gerçekten süper sömürdü diyebilirim çekti ve aldı 😂 doggyi çok seviyor ama ben daha çok göğüslere parantez açmak istiyorum bu kadar iyisini ve doğalını görmedim hem yapısı hem uçları itibariyle muazzam harika 2 saat geçirdik bol kahkahalı güzel sohbet ve yaşatılan güzel 2 saat için teşekkür ederim @shakira
Referans için teşekkürler baby ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar