Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanrıçam benim

Legolas31200

Normal Üye
27 Kas 2021
11
60
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanem'i odamdan az önce uğurladım, anılar tazeyken hemen yazmak istedim dostlar. Tanemin daha görüşme talebinde bulunduğum andan itibaren o kadar pozitif ve cana yakın bir yaklaşımı vardı ki çok güzel bir görüşme olacağının sinyallerini vermisti bana. Ve gerçekten de öyle oldu. Öyle güzel bir sohbeti var ki yanında asla sıkılmadım hatta ikimiz de zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Telefonunu neredeyse hiç eline almadı bu benim için çok önemli bir özelliktir , göz temasını hiç kaybetmedik , iki tarafında sessiz kaldığı başka şeylerle ilgilendiği can sıkıcı durumlar vardır ya asla böyle birşey yaşanmadı aramızda. Diğer mevzuya gelecek olursak eğer , bu kadın sexten keyif almayı da keyif vermeyi de çok iyi biliyor. Kısacası muhteşem bir görüşme oldu , herşey için teşekkür ederim Tanrıçam.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Tanem Çevrimdışı
16 Kas 2020
360
2,533
Tanem'i odamdan az önce uğurladım, anılar tazeyken hemen yazmak istedim dostlar. Tanemin daha görüşme talebinde bulunduğum andan itibaren o kadar pozitif ve cana yakın bir yaklaşımı vardı ki çok güzel bir görüşme olacağının sinyallerini vermisti bana. Ve gerçekten de öyle oldu. Öyle güzel bir sohbeti var ki yanında asla sıkılmadım hatta ikimiz de zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Telefonunu neredeyse hiç eline almadı bu benim için çok önemli bir özelliktir , göz temasını hiç kaybetmedik , iki tarafında sessiz kaldığı başka şeylerle ilgilendiği can sıkıcı durumlar vardır ya asla böyle birşey yaşanmadı aramızda. Diğer mevzuya gelecek olursak eğer , bu kadın sexten keyif almayı da keyif vermeyi de çok iyi biliyor. Kısacası muhteşem bir görüşme oldu , herşey için teşekkür ederim Tanrıçam.
Legolasim benim ya yerim ben seni 🤗🥰 seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum iyiki tanıdım uzaklardan geldin ve birbirimizi bulduk şahane bir zaman geçirdim senle güzel düşüncelerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim bebeğim tekrar görüşmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak 🥰🥰🤗🙈

Tanem Çevrimdışı
16 Kas 2020
360
2,533
Legolasim benim ya yerim ben seni 🤗🥰 seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum iyiki tanıdım uzaklardan geldin ve birbirimizi bulduk şahane bir zaman geçirdim senle güzel düşüncelerin ve dileklerin için çok teşekkür ederim bebeğim tekrar görüşmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak 🥰🥰🤗🙈

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

Legolas31200

Normal Üye
27 Kas 2021
11
60
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim canım benim sen de kendine iyi bak görüşürüz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar