Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanrıça Eylül ile Efsane Bir Gece

lovemaker

Normal Üye
27 May 2024
4
28
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanrıça @STAREYLÜL ile tesadüfen tanıştık. İşlerim nedeniyle sık sık İstanbul'a git gel yapıyorum. Öpüşmeyi ve ön sevişmenin favori yönümüz olduğunu forumda gördükten sonra kendisinin cesur Yılmaz Özdil yazısını da görünce cumartesi günü görüşme kararı aldım ve Eylül için karşıya gittim. En az kendim kadar kültürlü bir kadınla tanıştım ve paylaşacak birçok noktamız olduğunu keşfettik. Bu sıcaklığın ve samimiyetin getirdiği yetkiyle tenlerimizin uyumla kavrulduğu 4 saat geçirdik. Kendi evimde sevgilimle birlikte oluyormuşçasına duygu yüklü hissettirdi bana. Sevişmekten bitap düşene kadar pek çok şeyi paylaştık. Eylül ruhuma dokunan nadide bir parça oldu. Kendisine ilgili ve hissettirdikleri için minnettarım. İkimizin de tekrar görüşeceğimizden şüphesi olmadığına hem fikirim. Ne istediğini bilenler için @STAREYLÜL diyorum başka bir şey demiyorum. :cool:
Evin aslanı limona sevgilerimle. :love:

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
50
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Eylül Hanımı bende yakından takip ediyorum.İzlediğim kadarı ile tam bir kalite insan her şeyiyle.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,944
21,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tanrıça @STAREYLÜL ile tesadüfen tanıştık. İşlerim nedeniyle sık sık İstanbul'a git gel yapıyorum. Öpüşmeyi ve ön sevişmenin favori yönümüz olduğunu forumda gördükten sonra kendisinin cesur Yılmaz Özdil yazısını da görünce cumartesi günü görüşme kararı aldım ve Eylül için karşıya gittim. En az kendim kadar kültürlü bir kadınla tanıştım ve paylaşacak birçok noktamız olduğunu keşfettik. Bu sıcaklığın ve samimiyetin getirdiği yetkiyle tenlerimizin uyumla kavrulduğu 4 saat geçirdik. Kendi evimde sevgilimle birlikte oluyormuşçasına duygu yüklü hissettirdi bana. Sevişmekten bitap düşene kadar pek çok şeyi paylaştık. Eylül ruhuma dokunan nadide bir parça oldu. Kendisine ilgili ve hissettirdikleri için minnettarım. İkimizin de tekrar görüşeceğimizden şüphesi olmadığına hem fikirim. Ne istediğini bilenler için @STAREYLÜL diyorum başka bir şey demiyorum. :cool:
Canım coook teşekkür ediyorum iyi ki tanıdım 🤩🤩🤩

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,712
1,448
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel referans için teşekkür ederiz

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
50
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
122
120
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkür ederiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar