Grsamsaa
Normal Üye
- 15 Eki 2019
- 29
- 53
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün akşam tanıştım kendisi ile. Kendisi çok güzel ve çok tatlı bir kız. Evinin manzarası da ayrıca güzeldi. Karşılıklı nezaketi hiç bırakmadık (sanırım beraber olduğumuz anlar hariç). Nazik birisi ve eğer sizin sert ve hızlı bir beklentiniz var ise buna ayak uydurmakta zorlanabilir. Bu durumda sizin ona ayak uydurmanız gerekebilir.
Düzenli spor yaptığı belli oluyor, vücudu gerçekten sıkı, özellikle kalçaları çok sıkıydı, bayıldım. Mermer bir heykeli izler gibi izledim sanırım, konsantrasyonum dağıldı ve kendimi bu heykel gibi kıvrımları incelerken yakaladım. Basbaya işi gücü bıraktım ve ne kadar estetik olduğunu düşünür oldum ilişki ortasında. Kendisiyle tanıştığım için memnunum.
Düzenli spor yaptığı belli oluyor, vücudu gerçekten sıkı, özellikle kalçaları çok sıkıydı, bayıldım. Mermer bir heykeli izler gibi izledim sanırım, konsantrasyonum dağıldı ve kendimi bu heykel gibi kıvrımları incelerken yakaladım. Basbaya işi gücü bıraktım ve ne kadar estetik olduğunu düşünür oldum ilişki ortasında. Kendisiyle tanıştığım için memnunum.