Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanisma

pashamn Çevrimdışı
16 Haz 2010
61
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaprak Hn ile onceki gun kisa bir mesajlama sonunda randevulastik. randevu saati geldigi de kendisi beni guzel endami ile karsiladi, guzel ve kisa :) muhabbet sonrasinda, birbirimizi daha yakindan tanimak amacli samimiyet odasina gectik. kendisini daha yakindan tanidigim icin ne kadar mutlu oldugumu belirttikten sonra, tekrar oturma odasina gectik ve biraz dinlendik.
Bu guzel tanisma icin kendisine tekrar tesekkur ederim
@pashamn

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
187
238
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaprak Hn ile onceki gun kisa bir mesajlama sonunda randevulastik. randevu saati geldigi de kendisi beni guzel endami ile karsiladi, guzel ve kisa :) muhabbet sonrasinda, birbirimizi daha yakindan tanimak amacli samimiyet odasina gectik. kendisini daha yakindan tanidigim icin ne kadar mutlu oldugumu belirttikten sonra, tekrar oturma odasina gectik ve biraz dinlendik.
Bu guzel tanisma icin kendisine tekrar tesekkur ederim
@pashamn
Peki seans olayini cok takiliyor mu gerçekten cok cekici birisi tavsiyeleriniz neler

pashamn Çevrimdışı
16 Haz 2010
61
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim suana kadar forumdan gorustugum tum bayanlarda standard 1 saat- 1 seans

29 Haz 2017
155
136
Yaprak Hn ile onceki gun kisa bir mesajlama sonunda randevulastik. randevu saati geldigi de kendisi beni guzel endami ile karsiladi, guzel ve kisa :) muhabbet sonrasinda, birbirimizi daha yakindan tanimak amacli samimiyet odasina gectik. kendisini daha yakindan tanidigim icin ne kadar mutlu oldugumu belirttikten sonra, tekrar oturma odasina gectik 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar