Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanışılması gereken biri

deniz3522

Normal Üye
18 Ocak 2024
12
18
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasadıgım özel görüşmeyi anlatcak karakterde biri değilim buluştuk güzel vakıt gecırdık ve olumlu dıye yorum yaptım merak eden varsa buluşup yasayabılır kımsenın özel yasadıklarını merak etmem yaşamak isteyen buluşur yasar

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
644
849
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yasadıgım özel görüşmeyi anlatcak karakterde biri değilim buluştuk güzel vakıt gecırdık ve olumlu dıye yorum yaptım merak eden varsa buluşup yasayabılır kımsenın özel yasadıklarını merak etmem yaşamak isteyen buluşur yasar
Hocam biz de sizin bu 2 cumlelik yazinizi merak etmiyoruz o halde. Ki referansin olayi iki kisi arasinda neler yasandigi degil. Magazin programi cevirmiyoruz burada. Giris gelisme sonuc seklinde olmasi gerek. Ulasim? Karsilama? Ikram agirlama vs ? Hijyen? Sunulan hizmetin doyuruculugu? Varsa ekstra bir huneri? Blablabla iyiydi, BEN memnun ayrildim ve kapanis. Okuyun bunu simdi sonra nerede eksik yaptiginizi dusunun. Gina geldi artik sizin gibi insanlardan.

deniz3522

Normal Üye
18 Ocak 2024
12
18
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu yazdıklarından memnun kalmasam yazmam bu sekılde hastamısınız sız?

ENTER Çevrimdışı
21 May 2009
248
213
Cinsiyetiniz nedir?
Sıcak samimi biri son derece tavsiye ederim izmir'de buluşulması gereken bir bayan
Görüşme yaptığınız pembiş hakkında ilk defa referans yazıldığı için biraz daha ayrıntılı yazabilirdiniz. Elbette bütün detayları roman yazar gibi yazmanızı beklemiyoruz. Ama biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirdik.

deniz3522

Normal Üye
18 Ocak 2024
12
18
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme yaptığınız pembiş hakkında ilk defa referans yazıldığı için biraz daha ayrıntılı yazabilirdiniz. Elbette bütün detayları roman yazar gibi yazmanızı beklemiyoruz. Ama biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirdik.
Pembiş?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar