Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasadıgım özel görüşmeyi anlatcak karakterde biri değilim buluştuk güzel vakıt gecırdık ve olumlu dıye yorum yaptım merak eden varsa buluşup yasayabılır kımsenın özel yasadıklarını merak etmem yaşamak isteyen buluşur yasar
Yasadıgım özel görüşmeyi anlatcak karakterde biri değilim buluştuk güzel vakıt gecırdık ve olumlu dıye yorum yaptım merak eden varsa buluşup yasayabılır kımsenın özel yasadıklarını merak etmem yaşamak isteyen buluşur yasar
Hocam biz de sizin bu 2 cumlelik yazinizi merak etmiyoruz o halde. Ki referansin olayi iki kisi arasinda neler yasandigi degil. Magazin programi cevirmiyoruz burada. Giris gelisme sonuc seklinde olmasi gerek. Ulasim? Karsilama? Ikram agirlama vs ? Hijyen? Sunulan hizmetin doyuruculugu? Varsa ekstra bir huneri? Blablabla iyiydi, BEN memnun ayrildim ve kapanis. Okuyun bunu simdi sonra nerede eksik yaptiginizi dusunun. Gina geldi artik sizin gibi insanlardan.
Görüşme yaptığınız pembiş hakkında ilk defa referans yazıldığı için biraz daha ayrıntılı yazabilirdiniz. Elbette bütün detayları roman yazar gibi yazmanızı beklemiyoruz. Ama biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirdik.
Görüşme yaptığınız pembiş hakkında ilk defa referans yazıldığı için biraz daha ayrıntılı yazabilirdiniz. Elbette bütün detayları roman yazar gibi yazmanızı beklemiyoruz. Ama biraz daha açıklayıcı olsanız sevinirdik.