Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanışılması gereken bir hanımefendi😊

10 Nis 2023
123
141
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok fazla gecikmiş bir referans olduğu için Yesimsezen den özür dilerim.

Memnuniyetimi kelimeler ile anlatmaya zorlandığım bir 2 saatlik görüşme oldu. Öyle güzel bir enerjisi var ki daha odaya girdiği ilk andan itibaren sanki çok eski bir arkadaşım ile görüşüyorum hissiyatı verdi. Kendisi de sohbeti de çok tatlı ve ayrıca çok güzel bir fiziğe sahip. Imkan bulanlar uzun görüşmeler yapmalı bence.

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
70
65
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler ben de süre konusunda kararsızdım bununla birlikte kararımı verdim.

Ali Can İstanbul Çevrimdışı
1 Tem 2023
24
20
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok fazla gecikmiş bir referans olduğu için Yesimsezen den özür dilerim.

Memnuniyetimi kelimeler ile anlatmaya zorlandığım bir 2 saatlik görüşme oldu. Öyle güzel bir enerjisi var ki daha odaya girdiği ilk andan itibaren sanki çok eski bir arkadaşım ile görüşüyorum hissiyatı verdi. Kendisi de sohbeti de çok tatlı ve ayrıca çok güzel bir fiziğe sahip. Imkan bulanlar uzun görüşmeler yapmalı bence.
Paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 83129

Yaa güzel yorumun çok teşekkür ederim canım benim öpüyorum 💋😊🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar