populous
Normal Üye
- 23 Tem 2021
- 19
- 75
- 48
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet forumdaşlar geçtiğimiz cuma uzun zamandır merak ettiğim sevgili Tanem ile görüşme fırsatı yakaladım. Tanemi anlatmak ve kelimelerle doğru ifade etmek için zorlayacağım. Umarım kelimeler kifayetli gelir. Tanemi tarif etmeye başlamadan önce onunla iletişimin ne kadar kolay, hızlı ve seviyeli olduğunu anlatmam gerekir. Ben özellikle bu iletişim konusuna oldukça dikkat ediyorum. Çünkü ilk izlenim genelde karşılıklı iletişim ile başlıyor ve görüşmenin nasıl ilerleyeceği hakkında oldukça iyi fikir verebiliyor. Nitekim Tanemle başlıyan güzel iletişim bana görüşmenin güzel geçeceğini hissettirmişti. Ulaşım, park ev faslını hızlıca geçiyorum çünkü bu alanlarda herhangi bir sıkıntı yok yani sorunsuzdu. Ama Tanemi dairesinin kapısında ilk gördüğüm anda gerçekten çok etkilendim. Kusursuz bir fizik ve güzellik. Tanıştıktan sonra onun ne kadar pozitif ve enerjik biri olduğunu anlıyorsunuz. Sanki kırk yıllık arkadaşınız, yada kız arkadaşınızla oturup sohbet edercesine zaman akıp gidiyor. Herneyse asıl konumuza gelecek olursak bu afetü devran güzelliğini İzmirli köklerinden aldığı kadar fiziğini de düzenli spor yapmasına borçlu. Tanem sohbeti. Ne kadar sıcaksa yatak odasında da aynı sıcaklığı devam ettiriyor. (Bunun böyle olmadığı güzeller de hatırlıyorum.)Özetle şunu söyleyebilirimki ben 20 li yaşlarımdan bu yana böyle güzel sevişmemiştim. Bu tecrübeyi kelimelerle ifade etmek zor gerçekten. Belki bu durum karşılıklı enerjilerimizin tutmasından da kaynaklanıyor olabilir, ama her ne olursa olsun Tanem bir ateş parçası gibi tutkulu öpüşüyor sizi sarıp sarmalıyor, zevk alıyor, zevk veriyor. Kısacası şu anda görüştüğüm güzeller arasında kendisini ilk sıralara koyduğumu söyleyebilirim. Bu arada tabi ev arkadaşı Ezgi hanım için de bir parantez açmam gerekiyor. Tanemden dinlediğim kadarıyla Ezgi hanım da çok şeker birisi ve en kısa zamanda onunla da tanışma fırsatı bulmak istediğimi belirtmek isterim. Tanemciğim seni ancak kelimelerle bu kadar anlatabildim umarım sürçülisan etmemişimdir. Ettiysem affola. En kısa zamanda görüşmek üzere, kendine iyi bak.