Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanem ile muhteşem ötesi 2 saat

7 Kas 2020
49
197
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanem uzun zamandır takibimde olan bir pembişti. Açıkçası ben kendisini fake sanıp güvenememiştim. Bugün 2 saat görüştük ve ben adeta tutuldum bu kıza. Bir kere çok neşeli, işveli,cilveli,sexi,güzel,ateşli... onu tanımlayabilecegim sıfatlar o kadar çok ki...
Ah o misk gibi kokularini anmasam da olmaz. Tam anlamıyle bir GFE. Kız arkadaşınız sizi bu kadar ateşli öpmez bu kadar atesli sevişmez. Ben hâlâ etkisinden kurtulamadim. Tadı,kokusu ve etkisi ne mutlu ki üzrerimde... Bilenler bilir her kıza referans yazmam ama bu kız bir afet afet. Ah yatakta zaten müthis ama yatak disinda da sohbeti gülücükleri kahkahası her seyiyle muhteşem. ilk fırsatta yine sendeyim güzel kız @Tanem

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
73
63
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Paylaşımınız için teşekkürler. Tanem hanımın profiline girip merakta kalmamak elde değil.

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
85
128
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanem uzun zamandır takibimde olan bir pembişti. Açıkçası ben kendisini fake sanıp güvenememiştim. Bugün 2 saat görüştük ve ben adeta tutuldum bu kıza. Bir kere çok neşeli, işveli,cilveli,sexi,güzel,ateşli... onu tanımlayabilecegim sıfatlar o kadar çok ki...
Ah o misk gibi kokularini anmasam da olmaz. Tam anlamıyle bir GFE. Kız arkadaşınız sizi bu kadar ateşli öpmez bu kadar atesli sevişmez. Ben hâlâ etkisinden kurtulamadim. Tadı,kokusu ve etkisi ne mutlu ki üzrerimde... Bilenler bilir her kıza referans yazmam ama bu kız bir afet afet. Ah yatakta zaten müthis ama yatak disinda da sohbeti gülücükleri kahkahası her seyiyle muhteşem. ilk fırsatta yine sendeyim güzel kız @Tanem
Paylaşım için teşekkürler 🙏

Besson Lou Çevrimiçi
10 Kas 2020
825
637
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birlikte oldunuzmu aklınızdan çıkartamayacağınız seviyede. Çooook güzel, alımlı, asil, sexy, zeki vs vs... Size geçmiş olsun şimdiden ☺

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tanem Çevrimdışı
16 Kas 2020
360
2,533
Ayyy ben seni yerim yaa 🥰🥰🙏 öncelikle merhaba yazmadan içimden geleni yazdım 😜🙈 çok teşekkür ederim çok tatlısın iyiki tanıdım seni iyiki geldin benim içinde bi okadar güzeldi seninle vakit geçirmek seni kocaman öpüyorum ve kendine çok iyi bak tekrar görüşmek dileğiyle diliyorum balll🙏🥰🥰🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler
darisi ikimize artik diyelim😀❤❤❤

Son düzenleme:
7 Kas 2020
49
197
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ayyy ben seni yerim yaa 🥰🥰🙏 öncelikle merhaba yazmadan içimden geleni yazdım 😜🙈 çok teşekkür ederim çok tatlısın iyiki tanıdım seni iyiki geldin benim içinde bi okadar güzeldi seninle vakit geçirmek seni kocaman öpüyorum ve kendine çok iyi bak tekrar görüşmek dileğiyle diliyorum balll🙏🥰🥰🥰
rica ederim güzellik balsın ball😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar