Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olumlu GörüşmeTanem gibi yarin olsun milyon dolar borcun olsun
Tanemin evi merkezi, ikrami bol, sohbeti cok hos, opusmesi atesli, yatagi keyifli. Kisa surede cok yakin hissettiren biri ictenligi ve siradisi guler yuzlulugu ile. Mutlu etmeyi seven , taninmasi gereken biri. Bi tanem…
Tanemin evi merkezi, ikrami bol, sohbeti cok hos, opusmesi atesli, yatagi keyifli. Kisa surede cok yakin hissettiren biri ictenligi ve siradisi guler yuzlulugu ile. Mutlu etmeyi seven , taninmasi gereken biri. Bi tanem…
Tanemin evi merkezi, ikrami bol, sohbeti cok hos, opusmesi atesli, yatagi keyifli. Kisa surede cok yakin hissettiren biri ictenligi ve siradisi guler yuzlulugu ile. Mutlu etmeyi seven , taninmasi gereken biri. Bi t
Öncelikle merhaba balım benim ya çok teşekkür ederim çok tatlı ve incesin gerçekten seni tanıdığım için memnun oldum bende iyiki tanımışım seni tekrar görüşmek dileğiyle kocaman öpüyorum seni