- 9 Tem 2022
- 27
- 49
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Tanem hanımla ilk tanışmamız biraz uzun sürsede ilk görüşmemizden sonra 1 aydan biraz uzun sürede 3 kere daha görüşme şansını yakaladım birazcık bağımlılık yapabiliyor kendisi
Kendısıyle ılk ıletısım ve randevu olusturma gayet kolay gayet güzel cevaplarıyla sizi daha görüşmeden etkiliyebilir.
Evının konumu merkezi bir yerde ben hep taksıyle gittiğim için çok sorun yaşamadım
Evi 1+1 olmasına ragmen gayet geniş temiz ve şık.
Kendileri güzel bir kadın eli yüzü gözü vucudu teni gercekten çok güzel. Bir o kadarda bakımlı ve titiz
Ayrıca sohbeti iletişimide gayet başarılı sıkılmadan uzun uzun konusabilirsiniz
Müzik zevkide hiç fena değil )
Özel anlar biraz daha kişiye özel oldugu için herkes aynı duyguları yasarmı bılmıyorum ama bu kadar güzelliğin yanında onunda güzel olmama şansı cok yok bence
En son görüşmemizde bana belkıde en son 15-20 sene önce yasadıgım heyecanı tekrar yasattıgın ıcın tesekkur ederim
Hersey gönlünce olsun tekrar görüşücez özleniyorsun
Kendısıyle ılk ıletısım ve randevu olusturma gayet kolay gayet güzel cevaplarıyla sizi daha görüşmeden etkiliyebilir.
Evının konumu merkezi bir yerde ben hep taksıyle gittiğim için çok sorun yaşamadım
Evi 1+1 olmasına ragmen gayet geniş temiz ve şık.
Kendileri güzel bir kadın eli yüzü gözü vucudu teni gercekten çok güzel. Bir o kadarda bakımlı ve titiz
Ayrıca sohbeti iletişimide gayet başarılı sıkılmadan uzun uzun konusabilirsiniz
Müzik zevkide hiç fena değil )
Özel anlar biraz daha kişiye özel oldugu için herkes aynı duyguları yasarmı bılmıyorum ama bu kadar güzelliğin yanında onunda güzel olmama şansı cok yok bence
En son görüşmemizde bana belkıde en son 15-20 sene önce yasadıgım heyecanı tekrar yasattıgın ıcın tesekkur ederim
Hersey gönlünce olsun tekrar görüşücez özleniyorsun