Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tanem Farkı 🖤🤍

Black&White Çevrimdışı
9 Tem 2022
27
49
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Tanem hanımla ilk tanışmamız biraz uzun sürsede ilk görüşmemizden sonra 1 aydan biraz uzun sürede 3 kere daha görüşme şansını yakaladım birazcık bağımlılık yapabiliyor kendisi

Kendısıyle ılk ıletısım ve randevu olusturma gayet kolay gayet güzel cevaplarıyla sizi daha görüşmeden etkiliyebilir.

Evının konumu merkezi bir yerde ben hep taksıyle gittiğim için çok sorun yaşamadım
Evi 1+1 olmasına ragmen gayet geniş temiz ve şık.

Kendileri güzel bir kadın eli yüzü gözü vucudu teni gercekten çok güzel. Bir o kadarda bakımlı ve titiz

Ayrıca sohbeti iletişimide gayet başarılı sıkılmadan uzun uzun konusabilirsiniz

Müzik zevkide hiç fena değil :))

Özel anlar biraz daha kişiye özel oldugu için herkes aynı duyguları yasarmı bılmıyorum ama bu kadar güzelliğin yanında onunda güzel olmama şansı cok yok bence

En son görüşmemizde bana belkıde en son 15-20 sene önce yasadıgım heyecanı tekrar yasattıgın ıcın tesekkur ederim

Hersey gönlünce olsun tekrar görüşücez özleniyorsun 🖤🤍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Tanem hanımla ilk tanışmamız biraz uzun sürsede ilk görüşmemizden sonra 1 aydan biraz uzun sürede 3 kere daha görüşme şansını yakaladım birazcık bağımlılık yapabiliyor kendisi

Kendısıyle ılk ıletısım ve randevu olusturma gayet kolay gayet güzel cevaplarıyla sizi daha görüşmeden etkiliyebilir.

Evının konumu merkezi bir yerde ben hep taksıyle gittiğim için çok sorun yaşamadım

Kendileri güzel bir kadın eli yüzü gözü vucudu teni gercekten çok güzel. Bir o kadarda bakımlı ve titiz

Özel anlar biraz daha kişiye özel oldugu için herkes aynı duyguları yasarmı bılmıyorum ama bu kadar güzelliğin yanında onunda güzel olmama şansı cok yok bence

En son görüşmemizde bana belkıde en son 15-20 sene önce yasadıgım heyecanı tekrar yasattıgın ıcın tesekkur ederim

Hersey gönlünce olsun tekrar görüşücez özleniyorsun 🖤🤍
paylaşim icin teşekkürler

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
60
67
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin bir listesi vardır burda. İşte o listede en başta duruyor. O kadar merak ettiğim birisi ki... teşekkürler paylasim için.

Tanem Çevrimdışı
16 Kas 2020
360
2,533

Hersey gönlünce olsun tekrar görüşücez özleniyorsun 🖤
Okadar balsin ki sen nasıl başlasam ne yazsam bilemedim okurken okadar mutlu oldum ki çok ama çok teşekkür ederim 🍯 benim ya iyiki tanıdım seni diyebildigim kişiliğe sahip olman beni ayrıca mutlu etti keyifli saatler geçirmek seninle güzel kapım herzaman açık 🥰🥰💋 ayrıca müzik zevkim gerçekten güzeldir 😛🙈🤣 seni yakın zamanda tekrar görmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum ve kendine iyi bak balım hoşçakal 🤗💋

Black&White Çevrimdışı
9 Tem 2022
27
49
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Okadar balsin ki sen nasıl başlasam ne yazsam bilemedim okurken okadar mutlu oldum ki çok ama çok teşekkür ederim 🍯 benim ya iyiki tanıdım seni diyebildigim kişiliğe sahip olman beni ayrıca mutlu etti keyifli saatler geçirmek seninle güzel kapım herzaman açık 🥰🥰💋 ayrıca müzik zevkim gerçekten güzeldir 😛🙈🤣 seni yakın zamanda tekrar görmek dileğiyle seni kocaman öpüyorum ve kendine iyi bak balım hoşçakal 🤗💋
Çok teşekkürler bu muhteşem yazın için en kısa sürede görüşücez balım 😘🖤🤍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar