Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tam bir STAR

Opentoe

Normal Üye
7 Mar 2021
6
42
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanım ile iletişim çok kolay ne istediğinizi biliyorsanız hemen size dönüyor kısa ama güzel 1 saat geçirdik, kendi gerçekten güzel bir kadın. Hijyene inanılmaz önem veriyor yaptığı işe saygılı harika vakit geçirdik uzun bir süre rahatsız ederim diye düşünüyorum. Evin yeri mükemmel çok kolay araba ile park edecek yer var, beni kırmadı ve benim istediğim gibi karşıladı , öbür tarafı tek kelime ile harika.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,742
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,335
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanım ile iletişim çok kolay ne istediğinizi biliyorsanız hemen size dönüyor kısa ama güzel 1 saat geçirdik, kendi gerçekten güzel bir kadın. Hijyene inanılmaz önem veriyor yaptığı işe saygılı harika vakit geçirdik uzun bir süre rahatsız ederim diye düşünüyorum. Evin yeri mükemmel çok kolay araba ile park edecek yer var, beni kırmadı ve benim istediğim gibi karşıladı , öbür tarafı tek kelime ile harika.
paylaşım için teşekkürler

sakim Çevrimdışı

sakim

Normal Üye
26 Nis 2019
32
57
Güzel vakit geçirilmiş, paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 68030

Şimdi ugurladim yakışıklımi...bu kadar kibar centilmen iyi kalpli düşünceli birini tanımak ne güzel bir mutluluk..sabah kahvesi gibi geldin Nutella gibi mutluluk verdin...seni tanımak bir kadın için bir şans gerçek ve samimi düşüncelerim...hoş geldin kalbime❤💙

Üye silindi 68030

Şimdi ugurladim yakışıklımi...bu kadar kibar centilmen iyi kalpli düşünceli birini tanımak ne güzel bir mutluluk..sabah kahvesi gibi geldin Nutella gibi mutluluk verdin...seni tanımak bir kadın için bir şans gerçek ve samimi düşüncelerim...hoş geldin kalbime❤💙
Unutmuşum parfüm hediyen için sana çok teşekkür ederim...

Opentoe

Normal Üye
7 Mar 2021
6
42
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nutella iyi fikir😁, Bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, mutluluk karşılıklı olursa daha güzel. Güzel kadın 😘.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar