Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tam bir angara güzeli!!

captainblack3407

Normal Üye
25 Eki 2021
13
76
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Simay ile neredeyse 4-5 ay önce görüşmüşümdür, kendisi evinde ağırladı beni. Gerçekten çok samimi içten ve güzel bir kız. Kendisi Ankara'lı ve gerçek bir Ankaralı :)) çok hoş bir sohbet ve içkilerimizden sonra odaya geçtik. detayları vermeyeceğim tabi ama çok güzel bir vücudu var ve işini çok iyi yapıyor. Tekrar görüşeceğiz tabi. @Simay örgülü saçları samimi yaklaşımı ve dobra güzelliği ile tavsiye ederim kesinlikle

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
815
558
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Simay ile neredeyse 4-5 ay önce görüşmüşümdür, kendisi evinde ağırladı beni. Gerçekten çok samimi içten ve güzel bir kız. Kendisi Ankara'lı ve gerçek bir Ankaralı :)) çok hoş bir sohbet ve içkilerimizden sonra odaya geçtik. detayları vermeyeceğim tabi ama çok güzel bir vücudu var ve işini çok iyi yapıyor. Tekrar görüşeceğiz tabi. @Simay örgülü saçları samimi yaklaşımı ve dobra güzelliği ile tavsiye ederim kesinlikle
Sewişmenize saglik

Kalista Çevrimdışı
16 Eki 2021
43
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlığı görünce bir an sevindim kendisini Ankarada sandım

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
772
2,604
❣❣❣ çok teşekkür ederim güzel referansın için parmaklarına sağlık💫❣ acıbadem li 🤗😉 tabiki her zaman kapım açık sana tekrar tekrar görüşeceğiz :)) yakında bir organizasyonumuz var zaten seninle 😁😁😁😁😁😁

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
772
2,604
Başlığı görünce bir an sevindim kendisini Ankarada sandım
❣keşke geliyor olsaydım Ankara ya mutlaka yayın yapardım ama hiç gitmiyorum ❣😔 bu konuda baya sıkıntı varmış oralarda inşallah güzel kaliteli arkadaşlarla karşılaşmanız dileğiyle .......❣

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmesinize sağlik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar