Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tadı Damakta Kalan Simay

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
121
193
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun zamandır radarımda olan Simay ile sonunda kavuştum. Net ve samimi bir whatsapp yazışmasının ardından kendimi kapısında buldum.

Fotoğraflardan olsa gerek, kendisini asi, gothic tarzlı, dominant biri gibi hayal etmiştim ama son derece sempatik, güleç ve sohbeti seven biriyle karşılaştım. Mini seksi bir kıyafetle karşıladı beni. Kıyafeti ne kadar mini olsa da sohbet boyunca hiç frikik vermemesi beni ayrı bir heyecanlandırdı Bolca sohbet muhabbet ettik. Dedikoduların ardı arkası kesilmedi. Hemşeri de çıktık daha ne olsun :)

Sohbetin ardından duşlarımızı alıp kırmızı odaya geçtik, istekli ve arzuluydu birbirimizin her yerini keşfettik. Dilimin değmediği bir nokta kalmamıştır sanırım :) Birçok pozisyonun ardından doggy'de mutlu sona erdim. İkinci raundda gayet hareketli ve güzeldi. 69 pozisyonunun hakkını verdik, müthiş bir final yaşadım :cool:

@Simay misafirperverliğin için çok teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere :love:

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
772
2,604
Uzun zamandır radarımda olan Simay ile sonunda kavuştum. Net ve samimi bir whatsapp yazışmasının ardından kendimi kapısında buldum.

Fotoğraflardan olsa gerek, kendisini asi, gothic tarzlı, dominant biri gibi hayal etmiştim ama son derece sempatik, güleç ve sohbeti seven biriyle karşılaştım. Mini seksi bir kıyafetle karşıladı beni. Kıyafeti ne kadar mini olsa da sohbet boyunca hiç frikik vermemesi beni ayrı bir heyecanlandırdı Bolca sohbet muhabbet ettik. Dedikoduların ardı arkası kesilmedi. Hemşeri de çıktık daha ne olsun :)

Sohbetin ardından duşlarımızı alıp kırmızı odaya geçtik, istekli ve arzuluydu birbirimizin her yerini keşfettik. Dilimin değmediği bir nokta kalmamıştır sanırım :) Birçok pozisyonun ardından doggy'de mutlu sona erdim. İkinci raundda gayet hareketli ve güzeldi. 69 pozisyonunun hakkını verdik, müthiş bir final yaşadım :cool:

Degerli zamaninj ayırıp referans yazdığın icin teşekkür ederim balim sende cok kibar nazik uyumlu bir beyfendi olarak kaldin bende tekrar görüşmek dileğiyle kendine iyi bak öptüm kocaman😍😍😍

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
654
455
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar