Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tadı Damakta Bırakan Cansu :)

ahmet1634

Normal Üye
12 Eki 2021
7
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kolay beğenen birisi değilim ve seçimlerimde pek çok kritere göre değerlendirme yaparım. Cansu Hanım'ın önceki yorumlarını okuyarak, en doğru kişinin kendisi olduğuna karar vererek iletişime geçtim. Kendisinin içtenliği daha Whatsapp yazışmalarından itibaren kendisini gösterdi ve incall bir görüşme için sözleştik ve saatinde kendisini ziyaret ettim.

Önceki yorumlarda yazılan pek çok bilgiyi teyit edercesine zerafeti, içtenliği ve güzelliğiyle beni karşıladı. İlk dakikalardan itibaren ikramı, sohbeti oldukça yerindeydi ve hiç yabancı bir eve gittim rahatsızlığı yaşamadım. Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin çok güzel bir şekilde aktığı 2 saat sonrasında duşumu da yaparak buluşmayı tamamladım. Kırmızı bir insana ne kadar yakışabilirse o kadar yakışan Cansu Hanım'ı bırakmak kolay olmadı tabi. :love:

Müdavimi olup, belli aralıklarda görüşmeyi tekrarlamayı düşünüyorum. Sevgiler. 😘

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kolay beğenen birisi değilim ve seçimlerimde pek çok kritere göre değerlendirme yaparım. Cansu Hanım'ın önceki yorumlarını okuyarak, en doğru kişinin kendisi olduğuna karar vererek iletişime geçtim. Kendisinin içtenliği daha Whatsapp yazışmalarından itibaren kendisini gösterdi ve incall bir görüşme için sözleştik ve saatinde kendisini ziyaret ettim.

Önceki yorumlarda yazılan pek çok bilgiyi teyit edercesine zerafeti, içtenliği ve güzelliğiyle beni karşıladı. İlk dakikalardan itibaren ikramı, sohbeti oldukça yerindeydi ve hiç yabancı bir eve gittim rahatsızlığı yaşamadım. Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin çok güzel bir şekilde aktığı 2 saat sonrasında duşumu da yaparak buluşmayı tamamladım. Kırmızı bir insana ne kadar yakışabilirse o kadar yakışan Cansu Hanım'ı bırakmak kolay olmadı tabi. :love:

Müdavimi olup, belli aralıklarda görüşmeyi tekrarlamayı düşünüyorum. Sevgiler. 😘
Paylasm icn tesekkurler

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim çok çok teşekkür ederim. 🙏🏻Güzel ve içten düşüncelerin beni çok mutlu etti😍 Hoş sohbetin için ben teşekkür ederim. Nice güzel boll sohbetli buluşmalara diyelim. Çok memnun oldumm✌🏻😘🥰🤍

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar