ahmet1634
Normal Üye
- 12 Eki 2021
- 7
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kolay beğenen birisi değilim ve seçimlerimde pek çok kritere göre değerlendirme yaparım. Cansu Hanım'ın önceki yorumlarını okuyarak, en doğru kişinin kendisi olduğuna karar vererek iletişime geçtim. Kendisinin içtenliği daha Whatsapp yazışmalarından itibaren kendisini gösterdi ve incall bir görüşme için sözleştik ve saatinde kendisini ziyaret ettim.
Önceki yorumlarda yazılan pek çok bilgiyi teyit edercesine zerafeti, içtenliği ve güzelliğiyle beni karşıladı. İlk dakikalardan itibaren ikramı, sohbeti oldukça yerindeydi ve hiç yabancı bir eve gittim rahatsızlığı yaşamadım. Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin çok güzel bir şekilde aktığı 2 saat sonrasında duşumu da yaparak buluşmayı tamamladım. Kırmızı bir insana ne kadar yakışabilirse o kadar yakışan Cansu Hanım'ı bırakmak kolay olmadı tabi.
Müdavimi olup, belli aralıklarda görüşmeyi tekrarlamayı düşünüyorum. Sevgiler.
Önceki yorumlarda yazılan pek çok bilgiyi teyit edercesine zerafeti, içtenliği ve güzelliğiyle beni karşıladı. İlk dakikalardan itibaren ikramı, sohbeti oldukça yerindeydi ve hiç yabancı bir eve gittim rahatsızlığı yaşamadım. Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin çok güzel bir şekilde aktığı 2 saat sonrasında duşumu da yaparak buluşmayı tamamladım. Kırmızı bir insana ne kadar yakışabilirse o kadar yakışan Cansu Hanım'ı bırakmak kolay olmadı tabi.
Müdavimi olup, belli aralıklarda görüşmeyi tekrarlamayı düşünüyorum. Sevgiler.