Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Tabiatın bize armağanı Rüya ...

MeraklıMiki

Normal Üye
25 Tem 2018
28
24
Cinsiyetiniz nedir?
Konum merkezi yerde bu güzel . Evin giriş çıkışında sorun yok bu daha güzel . Rüya hanım çok çok daha güzel . İlk girişte samimiyeti hissediyor insan . Rahat tavırları , açıksözlülüğü tabi birde vücudu . Ah ah senelerdir nerdeydin rüya . Kız diye kimlerin koynuna girmişiz meğer (Forumdaki kızlarımız üzerine alınmasın , hepsi başımın tacıdır .) Bu genç arkadaşımızın vücudu ince ve güzel . Teni beyaz . bacakları iyi . Göğüsleri Normal - Küçük arasında . Göze hitap ediyor Manzara resmi gibi . Amaç odaklı bir kız . 2.Roundda kan ter içinde kaldık . Performansı güzel . Kalbim artık kaldırmıyordu . Testere gibi adamdım körelmişim . 2.Roundu yarıda bitirdim . Hem mecazi gem gerçek anlamda içimde kaldı .İyice dinlenip yarım kalanı tamamlamaya geleceğim . Kokun hala burnumda rüya . Beni ve küçük arkadaşımı mutlu ettiğin için teşekür ederim . Sen tabiatın bize armağanısın ...

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hiç mütevazı olamiycam böylesine güzel düşüncelerin olduğu için çok tşk ederim güzellik görecelidir güzel yorumun için teşekkür ediyorum :) kalan raunda en kısa zamanda tekrar bekliyorum :))

MeraklıMiki

Normal Üye
25 Tem 2018
28
24
Cinsiyetiniz nedir?
Hiç mütevazı olamiycam böylesine güzel düşüncelerin olduğu için çok tşk ederim güzellik görecelidir güzel yorumun için teşekkür ediyorum :) kalan raunda en kısa zamanda tekrar bekliyorum :))

Rica ederim . Bu güzel düşüncelerin kaynağı sensin . Hakedene hakettiği değeri vermek lazım . En kısa sürede görüşmek dileğiyle .

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
resimleri ile hayran bırakan Rüyam hanım, yatak ne yapar? ın cevabı gibi olmuş :)
herkese teşekkürler :)

Konum merkezi yerde bu güzel . Evin giriş çıkışında sorun yok bu daha güzel . Rüya hanım çok çok daha güzel . İlk girişte samimiyeti hissediyor insan . Rahat tavırları , açıksözlülüğü tabi birde vücudu . Ah ah senelerdir nerdeydin rüya . Kız diye kimlerin koynuna girmişiz meğer (Forumdaki kızlarımız üzerine alınmasın , hepsi başımın tacıdır .) Bu genç arkadaşımızın vücudu ince ve güzel . Teni beyaz . bacakları iyi . Göğüsleri Normal - Küçük arasında . Göze hitap ediyor Manzara resmi gibi . Amaç odaklı bir kız . 2.Roundda kan ter içinde kaldık . Performansı güzel . Kalbim artık kaldırmıyordu . Testere gibi adamdım körelmişim . 2.Roundu yarıda bitirdim . Hem mecazi gem gerçek anlamda içimde kaldı .İyice dinlenip yarım kalanı tamamlamaya geleceğim . Kokun hala burnumda rüya . Beni ve küçük arkadaşımı mutlu ettiğin için teşekür ederim . Sen tabiatın bize armağanısın ...

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
871
616
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşayan ve yaşatanın yüreğine sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar