Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Susmak En Güzeli

k2gh Çevrimdışı

k2gh

Normal Üye
21 Haz 2019
48
300
Cinsiyetiniz nedir?
Geç yazıyorum bu referansı çünkü bu referans geçen haftaya ait ve ben yoğun birisiyim. :)
Referans içine yazılacak bana göre tek bir kelime var oda "MUHTEŞEM"
Ev konumu vs diğer referanslar' dan okumuşsunuzdur sorunsuz.
Eda ile Seks peki; bu kelimeyi yazarken iç geçiyorum anılar gözümde canlanıyor ve bir sürü yazım yanlışı yapıp sonra yazıp yazıp siliyorum. Sanırım bu açıklama baya yeterli olmuştur.
Ben yine iki güzel saat geçirdim. Burada @EDA yine muhteşem beyaz teni sohbeti güler yüzü size olan ilgisi olarak çok iyi.
Bu arada biraz Eda ile tanışıyoruz ve bol bol sohbet ediyoruz kendisi ile, azimli ve sürekli spor yapıyor ve spor'un sonucunda çok güzel diri özellikle' de "sıkı" bir vücuda sahip kendisi. Yakın zamanda yeniden yanındayım sanırım.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler. @EDA "deli dolu" tavrı ve sıcak iletişimi ile dikkat çekiyor. Rotamıza yeni bir liman olarak dahil edildi.

hbrjedi Çevrimdışı
6 Ağu 2019
84
141
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlatım için teşekkürler.. Eda hanım buradaki referanslarının yanında, pembişlerin de övdüğü pembişlerden... Bir planlama kaçınılmaz oldu artık..

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geç yazıyorum bu referansı çünkü bu referans geçen haftaya ait ve ben yoğun birisiyim. :)
Referans içine yazılacak bana göre tek bir kelime var oda "MUHTEŞEM"
Ev konumu vs diğer referanslar' dan okumuşsunuzdur sorunsuz.
Eda ile Seks peki; bu kelimeyi yazarken iç geçiyorum anılar gözümde canlanıyor ve bir sürü yazım yanlışı yapıp sonra yazıp yazıp siliyorum. Sanırım bu açıklama baya yeterli olmuştur.
Ben yine iki güzel saat geçirdim. Burada @EDA yine muhteşem beyaz teni sohbeti güler yüzü size olan ilgisi olarak çok iyi.
Bu arada biraz Eda ile tanışıyoruz ve bol bol sohbet ediyoruz kendisi ile, azimli ve sürekli spor yapıyor ve spor'un sonucunda çok güzel diri özellikle' de "sıkı" bir vücuda sahip kendisi. Yakın zamanda yeniden yanındayım sanırım.
Canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Hem partner ve hem de arkadaşsın bana. Sohbetin ve çenemin düşüklüğüne sabrın icin de ayrıca teşekkür ederim 😂
En kısa zamanda tekrar ve tekrar görüşmek üzere ❤️❤️❤️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar