Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunamla fevkalade bir gece..

nightmar3

Normal Üye
19 Eki 2021
32
98
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selamlar..

En başta yine söylemeden geçemeyeceğim ki bu yazma işini gerçekten beceremiyorum biraz becerebilmişsem yazdıranada bakmak lazım...

@Sunam Karaca Hanım'ın evi gayet rahat bulunan ve otopark sıkıntısı olmayan bir yerde olup Kapıya geldiğinizde sizin için gerçekten hazırlanmış boylu poslu alımlı mis kokulu bir @Sunam karşılıyor.. sohbet muhabbet gayet güzel yani sanki yeni tanıştıgınız biri değil kaç yıllık tanıskılık varcasına hiç yabancı hissettirmiyor. kültür seviyesi yüksek olması nedeni ile her türlü muhabbet edebiliyorsunuz 1 saniye bile susmadan..

Çok sakin ılımlı anlayışlı karşısındakini dinleyen dinlerken anlayan fikirler veren gördüğü yanlışları söyleyen açık sözlü güzel alımlı ve sexi.... Diğer taraf ile cok fala tüyo vermiyorum zevk göreceli bir kavram ama bence gerçekten en üst seviye odaya girdiğinde bambaşka bir @Sunam Karaca görüyorsunuz.. Hele ki oral efsane..

Velhasıl pişman olmayacagınız bir görüşme..

Hatalırımız var ise affola.. Tekrar görüşmek üzere @Sunam Karaca tekrardan anlık görüşmeyi kabul ettiğin ve bana karşı gösterdiğin sabır kısacası herşey için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
213
248
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşıma teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
986
2,005
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Selamlar..

En başta yine söylemeden geçemeyeceğim ki bu yazma işini gerçekten beceremiyorum biraz becerebilmişsem yazdıranada bakmak lazım...

@Sunam Karaca Hanım'ın evi gayet rahat bulunan ve otopark sıkıntısı olmayan bir yerde olup Kapıya geldiğinizde sizin için gerçekten hazırlanmış boylu poslu alımlı mis kokulu bir @Sunam karşılıyor.. sohbet muhabbet gayet güzel yani sanki yeni tanıştıgınız biri değil kaç yıllık tanıskılık varcasına hiç yabancı hissettirmiyor. kültür seviyesi yüksek olması nedeni ile her türlü muhabbet edebiliyorsunuz 1 saniye bile susmadan..

Çok sakin ılımlı anlayışlı karşısındakini dinleyen dinlerken anlayan fikirler veren gördüğü yanlışları söyleyen açık sözlü güzel alımlı ve sexi.... Diğer taraf ile cok fala tüyo vermiyorum zevk göreceli bir kavram ama bence gerçekten en üst seviye odaya girdiğinde bambaşka bir @Sunam Karaca görüyorsunuz.. Hele ki oral efsane..

Velhasıl pişman olmayacagınız bir görüşme..

Hatalırımız var ise affola.. Tekrar görüşmek üzere @Sunam Karaca tekrardan anlık görüşmeyi kabul ettiğin ve bana karşı gösterdiğin sabır kısacası herşey için teşekkür ederim.
Güzel yorumun ve benimle olan tecrübeni paylaştığın icin teşekkür ederim🙏hiç bir kusurun yoktu aşkolsun, seni tanıdığım için mutluyum🤗 yarim kalan şeyler var devami gelecek😎 sevgiler😘

eaglesmen Çevrimdışı

eaglesmen

Normal Üye
26 May 2021
24
31
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Süper açıklamışsın. Tebrik ederim . Güzel referans

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar