- 15 Kas 2009
- 87
- -2,352
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet o kalp benimHükümet kadın yapmış yine yapacağını @Sunam Karaca![]()
Not: Kalp sana değil @Deadpool adminim, senin gibi kaslı delikanlıya bütün kadınlar yeteri kadar kalp atıyordur zaten bu aralar![]()
Bir lakap bir insana bu kadar yakışırHükümet kadın yapmış yine yapacağını @Sunam Karaca![]()
Not: Kalp sana değil @Deadpool adminim, senin gibi kaslı delikanlıya bütün kadınlar yeteri kadar kalp atıyordur zaten bu aralar![]()
uzun elbisenin zararları illaki biyerden goruntuyu kapatıyor
Cok teşekkürler"Günün En İyi Plus İçeriği"
![]()
Müzik, Video Efekt, Görüntü ve Yönetmenliği dallarında
( @Sunam Karaca Hanıma ithafen yazılmıştır, başka kişi veya kurumlarla ilişkisi yoktur)
Kısmet belki yollar kesişir birgunÇok hoş video, İzmir'de olsa kesinlikle görüşürdüm ama kısmet. Maşallah demeden geçmeyelim...
Bazen herşeyi görmek gerekmiyoruzun elbisenin zararları illaki biyerden goruntuyu kapatıyor
Bence bilmiyorsun
Bizde canlısını seyrederizBence bilmiyorsun![]()
Hatırla oni hatırla oni
Ah o gerdan kırması yokmuHatırla oni hatırla oni![]()
TeşekkürlerTeşekkürler bu harika video için..... Beyazlariçerisinde bir melek izledim....
Alev alevsin sunam![]()
Canımsın fridam![]()
fridaya yürümüyorum koşuyorumYeni bir duo mu doğuyordu yoksa?![]()
![]()
Tamam, ben de bu taraftan koşmaya başladım, Kadıköy'de buluşuruz o zamanfridaya yürümüyorum koşuyorum![]()
TamamTamam, ben de bu taraftan koşmaya başladım, Kadıköy'de buluşuruz o zaman![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!