Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam İle Görüşmem

pendulum

Normal Üye
14 Şub 2019
49
110
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun süredir kendisini merak ediyordum, uygun bir zaman bulunca görüşmek için yazdım saolsun hızlı bir şekilde randevuyu ayarladık.
Şu ana kadar görüşmemekle hata etmişim onu anladım :) Kendisi oldukça alımlı biri, özellikle fiziği beni benden aldı, detaylara pek girmicem ama her anlamda tam istediğim gibiydi.
Odadaki aynalar ise olaya bambaşka bir boyut katmış, ayna seven biri olarak bu detay çok hoşuma gitti, kendisini epey yordum, saolsun beni memnun etmek için elinden geleni yaptı.
Bundan sonra kendisini daha sık ziyaret edeceğim, görüşme için kendisine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,548
1,298
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun süredir kendisini merak ediyordum, uygun bir zaman bulunca görüşmek için yazdım saolsun hızlı bir şekilde randevuyu ayarladık.
Şu ana kadar görüşmemekle hata etmişim onu anladım :) Kendisi oldukça alımlı biri, özellikle fiziği beni benden aldı, detaylara pek girmicem ama her anlamda tam istediğim gibiydi.
Odadaki aynalar ise olaya bambaşka bir boyut katmış, ayna seven biri olarak bu detay çok hoşuma gitti, kendisini epey yordum, saolsun beni memnun etmek için elinden geleni yaptı.
Bundan sonra kendisini daha sık ziyaret edeceğim, görüşme için kendisine burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,387
1,844
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... Sevişmenize sağlık!..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim icin teşekkürler

burax Çevrimdışı

burax

Normal Üye
23 Ocak 2022
35
25
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
986
2,005
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım herzaman beklerim🤗sevgiler 🤗

User_70182

Sunam hanım siz bir gerçek sultansınız bizede görüşmek nasip olur inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar