Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sunam hanıma teşekkür bir borç.

• Konbuyu başlatan Kawa
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
81
67
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar.
Geçmiş zaman içerisinde Sunam hanım ile görüşme gerçekleştirdim fakat referansımı kişisel sebeplerden ötürü ancak yazabiliyorum.
Kendisi yaşını başını almış, oturmasını kalkmasını bilen, bilinçli bir şekilde konuşabilen ve çok diri bir vücuda sahip ve en az o kadarda temiz bir vücuda sahip bir kadın.
Yatak performansı, ilgi alakası ve sohbeti ile çok başarılı bir kadın, kendisine bir kez daha buradan teşekkür ederim.
Herkese Mutlu ve Adrenalin dolu görüşmeler diliyorum.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatımınız için teşekkürler. Sevişmenize sağlık

Air1 Çevrimdışı
11 Eki 2020
369
418
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
999
2,045
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlar.
Geçmiş zaman içerisinde Sunam hanım ile görüşme gerçekleştirdim fakat referansımı kişisel sebeplerden ötürü ancak yazabiliyorum.
Kendisi yaşını başını almış, oturmasını kalkmasını bilen, bilinçli bir şekilde konuşabilen ve çok diri bir vücuda sahip ve en az o kadarda temiz bir vücuda sahip bir kadın.
Yatak performansı, ilgi alakası ve sohbeti ile çok başarılı bir kadın, kendisine bir kez daha buradan teşekkür ederim.
Gec olsun güç olmasın😎👌 guzel paylaşımın için teşekkür ederim😊🥰 herzaman beklerim, sevgiler 🙏♥️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar.
paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar