Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme sultan aylin hazretleri

• Konbuyu başlatan TOTH
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:34
TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde... Develer tellal iken pireler berber iken.... Ben aylini kucağımda tıngır mıngır sallar iken... Ne saçmalıyorum ne diyordum aklım nerede ya pardon pardon şimdi buldum :
____Kapı açıldı bir akşam saati.... Aman bir minik sultan sultan ki mini elbisesi tıkır tıkır yürüdüğü topukluları.... Bıcır bıcır bir şey....
_____ Güzel yüz hatları, derin bakan gözler... Bembeyaz bir ten... Narin eller... Fetişist arkadaşlara hitap edecek kadar güzel minik ayaklar.... Bir ara o ayaklar gerçek mi diye sormadım değil kendime....Genel hatlarıyla minyon ve fit denilebilecek bir hanım. Türklere pek benzemiyor zaten göçmenlik varmış. Avrupai bir havası var hem görüntü hem tarz anlamında . Konuşurken yerinde duramayışı çok eğlenceli.
____ Nazik ve samimi bir karşılaması var. Ayıptır söylemesi viski götüreceğimi söylemiştim ona uygun ikramlar hazırlamış narin elleriyle sağolsun. Her dakika ilgisi sadece ve sadece bendeydi.
_____Beni kapıda karşılayan ve viskilerimizi yudumlarken derin bir tarih sohbetine gömüldüğümüz o eğlenceli şirin kız salondan başlayıp yatağa doğru beni avını yaralayıp yiyeceği yere sürükleyen bir vahşi gibi sürükledi. Yatakta beni fethetti. Oral yapmıyor yaşıyordu resmen... Yatakta her an aktif. Minyon olmanın verdiği çeviklikle yatakta da her anı aksiyonlu heyecanlı maaşallah kırk bir kere .Ben doyamadım doyamadımmm... Deli sevişiyor..... Neden panter yırtıcı kaplan kasap reyiz vs vs vs denmiş bunca zaman çok iyi anlıyorum.....
____ Sadede mi saadete mi gelmem gerekirse : Arkadaşlar bu kadınla aynı havayı soluyup havalarda uçmamak imkansız. Muazzam bir enerjisi var. Muazzam bir yatağı var. Muazzam bir birikimi ve sohbeti var. Cidden bir sultan edasında olduğu ve tarih sohbetimizden dolayı sultan Aylin hazretleri diyorum kendisine ve eteğine yüz süren bu kulunu yerden alıp göğe taşıdığı için çok teşekkür ediyorum. Görüşmek için bayağı bekledim ama her saniyesine değdi doğrusu. Forumdaki iki üstada (isimlerini vermiyorum onlar kendilerini biliyor) şiddetle aylini tavsiye ettikleri için teşekkürü borç bilirim. Hatta bir ağabeyim git insan gör sevişme gör demişti.
____Sultan aylin hazretleri beni tekrar huzuruna kabul ederlerse tekrar tekrar tekrar eteğine yüz süreceğim. Evde sormuştum ama yeniden sorayım kendisine Sultan Aylin hazretleri sen nasıl bir şeysin?
Ben erdim muradıma siz çıkın kerevetine.
Gökten düşen üç elmayı da sultan Aylin hazretleri yesin. Neden mi? Yesin de gücü enerjisi hep yerinde olsun da biizleri göklere uçursun. Aylinin komik notlarına benzeyen bir şeyle yazıma son veriyorum. O evden kalp krizi geçirmeden çıktığım için de kendimi tebrik ediyorum..... (emo)(dance)
not : Aylinzede gözlüklü TOTH
Aylin not olmuş mu ?

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,681
1,732
Evvel zaman içinde kalbur saman içinde... Develer tellal iken pireler berber iken.... Ben aylini kucağımda tıngır mıngır sallar iken... Ne saçmalıyorum ne diyordum aklım nerede ya pardon pardon şimdi buldum :
____Kapı açıldı bir akşam saati.... Aman bir minik sultan sultan ki mini elbisesi tıkır tıkır yürüdüğü topukluları.... Bıcır bıcır bir şey....
_____ Güzel yüz hatları, derin bakan gözler... Bembeyaz bir ten... Narin eller... Fetişist arkadaşlara hitap edecek kadar güzel minik ayaklar.... Bir ara o ayaklar gerçek mi diye sormadım değil kendime....Genel hatlarıyla minyon ve fit denilebilecek bir hanım. Türklere pek benzemiyor zaten göçmenlik varmış. Avrupai bir havası var hem görüntü hem tarz anlamında . Konuşurken yerinde duramayışı çok eğlenceli.
____ Nazik ve samimi bir karşılaması var. Ayıptır söylemesi viski götüreceğimi söylemiştim ona uygun ikramlar hazırlamış narin elleriyle sağolsun. Her dakika ilgisi sadece ve sadece bendeydi.
_____Beni kapıda karşılayan ve viskilerimizi yudumlarken derin bir tarih sohbetine gömüldüğümüz o eğlenceli şirin kız salondan başlayıp yatağa doğru beni avını yaralayıp yiyeceği yere sürükleyen bir vahşi gibi sürükledi. Yatakta beni fethetti. Oral yapmıyor yaşıyordu resmen... Yatakta her an aktif. Minyon olmanın verdiği çeviklikle yatakta da her anı aksiyonlu heyecanlı maaşallah kırk bir kere .Ben doyamadım doyamadımmm... Deli sevişiyor..... Neden panter yırtıcı kaplan kasap reyiz vs vs vs denmiş bunca zaman çok iyi anlıyorum.....
____ Sadede mi saadete mi gelmem gerekirse Arkadaşlar bu kadınla aynı havayı soluyup havalarda uçmamak imkansız. Muazzam bir enerjisi var. Muazzam bir yatağı var. Muazzam bir birikimi ve sohbeti var. Cidden bir sultan edasında olduğu ve tarih sohbetimizden dolayı sultan Aylin hazretleri diyorum kendisine ve eteğine yüz süren bu kulunu yerden alıp göğe taşıdığı için çok teşekkür ediyorum. Görüşmek için bayağı bekledim ama her saniyesine değdi doğrusu. Forumdaki iki üstada (isimlerini vermiyorum onlar kendilerini biliyor) şiddetle aylini tavsiye ettikleri için teşekkürü borç bilirim. Hatta bir ağabeyim git insan gör sevişme gör demişti.
____Sultan aylin hazretleri beni tekrar huzuruna kabul ederlerse tekrar tekrar tekrar eteğine yüz süreceğim. Evde sormuştum ama yeniden sorayım kendisine Sultan Aylin hazretleri sen nasıl bir şeysin? Ben erdim muradıma siz çıkın kerevetine.
Gökten düşen üç elmayı da sultan Aylin hazretleri yesin. Neden mi? Yesin de gücü enerjisi hep yerinde olsun da biizleri göklere uçursun. Aylinin komik notlarına benzeyen bir şeyle yazıma son veriyorum. O evden kalp krizi geçirmeden çıktığım için de kendimi tebrik ediyorum..... (emo)(dance)
Aylin not olmuş mu ?

bende yakın zamanda mazbatasını vermeye gidicem kendisine :)

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
58
5
Cinsiyetiniz nedir?
Vallahi sonuna kadar okudum. Tebrik ettim, taktir ettim. Biraz kıskandım. Sonunda anladım hayat aylinle sevişince güzel sanırım

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Vallahi sonuna kadar okudum. Tebrik ettim, taktir ettim. Biraz kıskandım. Sonunda anladım hayat aylinle sevişince güzel sanırım

aylinin kendi gibi o lafı da meşhur ""Hayat sevişince güzel "" ben de o laa laa o laa laaa diyorum üzerine. Dostum kıskanma koşarak kendisine git bence. Hadi rast gelsin

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
____ Sadede mi saadete mi gelmem gerekirse : Arkadaşlar bu kadınla aynı havayı soluyup havalarda uçmamak imkansız. Muazzam bir enerjisi var. Muazzam bir yatağı var. Muazzam bir birikimi ve sohbeti var. Cidden bir sultan edasında olduğu ve tarih sohbetimizden dolayı sultan Aylin hazretleri diyorum kendisine ve eteğine yüz süren bu kulunu yerden alıp göğe taşıdığı için çok teşekkür ediyorum. Görüşmek için bayağı bekledim ama her saniyesine değdi doğrusu. Forumdaki iki üstada (isimlerini vermiyorum onlar kendilerini biliyor) şiddetle aylini tavsiye ettikleri için teşekkürü borç bilirim. Hatta bir ağabeyim git insan gör sevişme gör demişti.
____Sultan aylin hazretleri beni tekrar huzuruna kabul ederlerse tekrar tekrar tekrar eteğine yüz süreceğim. Evde sormuştum ama yeniden sorayım kendisine Sultan Aylin hazretleri sen nasıl bir şeysin?
Aylin not olmuş mu ?

Sultan Aylin Hazretleri mi? :) :) O ne yahu, amaninnn!! (giggle)
Estağfurullah...

Sevgili adminim @TOTH, öncelikle belirtmeliyim ki notunu aldım :) Olmuş merak etme, hatta okurken bir uyum bile var. (giggle)

Bilmeyen kalmamıştır herhalde ne kadar şanslı bir pembiş olduğumu. Sen de şanslılığımın ispatı olan insanlardan birisin :* Seni tanımak keyifti.

Sultan aylin hazretleri olarak anılmak da varmış kaderimde (giggle) ama ben yine masumum yahu :) hepsi tarih biliminin suçu valla ki bunu sen de biliyorsun.(clap)

Nefis yorumlarına teşekkürler, lakaplarıma değinmişsin yukarıda ya şımarırken kendi kendimi sakatladım :)

Gökten düşen üç elmayı afiyetle yiyeceğime, unvanlarımın hakkını her daim vermek için daha daha ve daha diyeceğime, senin "takmayacaksın, tak açacaksın" düsturuna uymaya çalışacağıma söz veriyorum. :)

Tekrar denk geleceğiz elbette. Bu arada soruna yanıt : O biçim bir şeyim (giggle) ( Aman yanlış anlaşılmasın ) , Kadın dediğin Hegel'i de bilecek, Kegel'i de düsturuyla yürüyoruz sadece. :)

Ve tabii ki NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

Sevgiler.

İmza : LAKAPLARIYLA MEŞHUR AYLİNAYLİN :)

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,681
1,732
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
TOTH adminim de nihayet Aylinzede olmuş (clap) Yaşananları eksiksiz anlatan bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler. Arayı çok açtık; yakında AylinAylin i tekrardan bi ziyaret etmek gerekecek (giggle)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Sayın Toth vuslatına gerçekten sevindim :) ooh la ooh la
dememek imkansıdır kendisine Sultan Aylinhan Hazretleri yeterki bizi kabul etme lütfunda bulunsun bizi nurlandırsın güzel fikirleri ve eşsiz sevişmesi ile şu kısa insan ömründe tanınması gereken bir karakterdir:) ayrıca biz kendisini ilk ziyaret edeceğimzde bizi bilgilendiren bir üstad yoktu direk referans okuyup kendisinin Lütfü ile görüştük :) sen şanslısın dostum :)
Moria dostum ben sağlamcıyımdır ama gözüme zaten kestirmiştim. Denildiği kadarmış fazlası var eksiği yok sultan aylinhan hazretlerinin. En az bir kere denenmeli tadılmalı. Tek eksiği türk kahvesinde pek iyi değil ama ben gönüllü oldum öğretecegim kendisine.

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Sevgili adminim bana hep rakı, şarap, viski , blush ikram ettiği için açık büfe beğendiğimi içiyorum :) kahveye hiç sıra gelmiyor , e bari sen kahve yapmayı öğrette ben de gidince şöyle bi lezzetli kahve içeyim :) ha bi de konu Aylin olunca hiç araştırmaya gerek yok gözü kapalı her şeyiyle tamamdır

Viski ardına kahve içelim dedik ama güle güle içtim olmamamıştı kahve. Ögretecegim ben. O mutlu olsun yeter

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
TOTH adminim de nihayet Aylinzede olmuş (clap) Yaşananları eksiksiz anlatan bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler. Arayı çok açtık; yakında AylinAylin i tekrardan bi ziyaret etmek gerekecek (giggle)
Eyvallah kadikoylü. Zedelendiğimiz kesin kasap ellerinde de pamuk olduk maaşallah pamuk. Arayı açtıysan hemen koş

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
bende yakın zamanda mazbatasını vermeye gidicem kendisine :)[/QUOTE

Satırlı matırlı fotoğraf çekecekmişsiniz duydum da bence senin hiç şansın yok ula:) Sen görmedin mi yoksa o şeyi?

Aman TOTH adminim deme öyle ya, kurbanlarımķ korkutacaksın. (giggle)
Joker'in rehberimde nasıl kayıtlı olduğundan bahsediyorsan sus bence :) Forum gülme krizine girer. :)

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşımınıza sağlık. Aylini tanıyıp sevmemek bir daha görüşmek istememek imkansız.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Aşk olsun sevgili canwhite, kıskanmak da neyin nesi :(
Elbet seninle de denk geleceğiz. :)

White Aylin white can'a karşı (giggle)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aylin not olmuş mu ?

Adminimiz, uzakları yakın, zorları kolay etmiş, kelimeleri birbiriyle dans ettirmiş. Her iki tarafa da yaşanan ve yaşatılanlar için teşekkür ederiz.
Neymiş; tarih tekerrürden ibaretmiş der, tekrarını kısa sürede 2. Tefrika olarak okumayı dileriz :)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Sevgili adminim bana hep rakı, şarap, viski , blush ikram ettiği için açık büfe beğendiğimi içiyorum :) kahveye hiç sıra gelmiyor , e bari sen kahve yapmayı öğrette ben de gidince şöyle bi lezzetli kahve içeyim :) ha bi de konu Aylin olunca hiç araştırmaya gerek yok gözü kapalı her şeyiyle tamamdır

Afiyet olsun dostum. Kahve muhabbetini şaka yollu dile getirdim. Her güzelin bir kusuru var bizim sultan aylininki de bu. Varsın kahve yapamasın . Işıltılı gözleri tatlı dilleri yeter.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sen kesin kızı balkondan düşürürsün ula emanet etmem sana lazım o bize

TOTH adminim, dünya hanından gelip geçen yalnız ve biçare bir deliyim (malum çatlaklar var :)) , bir de balkondan düşsem halim nice olur?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben gördüm gördüm de acıdım sana Joker :)
Aylin sen bu TOMBİKERi az bile yazmışsın
TOTH adminim, Joker candır fakat her zaman derim ki :
Kaytan kaytan bıyıklarım
Joker seni pataklarım. :)
Şimdi bunu görürse kesin bana banar :) ( banmak = banlamak) Sana güvenerek yazıyorum. (giggle)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
TOTH adminim, dünya hanından gelip geçen yalnız ve biçare bir deliyim (malum çatlaklar var :)) , bir de balkondan düşsem halim nice olur?
O ne demek beyaz peynirim. Senden akıl küpü olur bana kalırsa. Bu Jokere emanet etmem seni ben ne olursa olsun

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sayın Toth vuslatına gerçekten sevindim :) ooh la ooh la
dememek imkansıdır kendisine Sultan Aylinhan Hazretleri yeterki bizi kabul etme lütfunda bulunsun bizi nurlandırsın güzel fikirleri ve eşsiz sevişmesi ile şu kısa insan ömründe tanınması gereken bir karakterdir:) ayrıca biz kendisini ilk ziyaret edeceğimzde bizi bilgilendiren bir üstad yoktu direk referans okuyup kendisinin lütfü ile görüştük :) sen şanslısın dostum :)

Öhömmm, öhömm! SULTAN değil ŞIMARIK AYLİNAYLİN olmama az kaldı. (giggle)

Sevgili Moria cığım, ne demek kabul etme lütfu yahu!! Baş, göz üzerindesin. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Bu ara çok uzaklardaymışsın diye duydum kadikoylu :)

Arayı açtık ama gönüller bir olsun... Bira da olsun (giggle)

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,681
1,732
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Moria dostum ben sağlamcıyımdır ama gözüme zaten kestirmiştim. Denildiği kadarmış fazlası var eksiği yok sultan aylinhan hazretlerinin. En az bir kere denenmeli tadılmalı. Tek eksiği türk kahvesinde pek iyi değil ama ben gönüllü oldum öğretecegim kendisine.
@TOTH adminim, yazıklar olsuuun! Tüü! Küstüm, oynamıyorum(giggle) Kahve yapamadığım yine ortaya çıktı, kendimi İtalya' ve Yemen'e gitmeye davet ediyorum :) Bir kahve yapmayı öğrenip geleyim. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Eksik olma sultanım biz haddimizi biliriz siz cümle formun sultanısınız :) biz garip derviş eteğinize yüz sürmeye fırsat olursa ne mutlu bize:)

Estağfurullah canımcığım, en az senin kadar biz de yer yüzünde dolanan bir faniyiz, üstelik de deliyiz :)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Adminimiz, uzakları yakın, zorları kolay etmiş, kelimeleri birbiriyle dans ettirmiş. Her iki tarafa da yaşanan ve yaşatılanlar için teşekkür ederiz.
Neymiş; tarih tekerrürden ibaretmiş der, tekrarını kısa sürede 2. Tefrika olarak okumayı dileriz :)

Eyvallah dostum. Yakındır ikinci tefrika. Tarihe Düşülen Aylin Notları aklımdaki başlık.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
O ne demek beyaz peynirim. Senden akıl küpü olur bana kalırsa. Bu Jokere emanet etmem seni ben ne olursa olsun

Etme tabii ya, ham yapar o beni :)

Beyaz peynir?? Amaniiiinn!! (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Eline ayağına hakim olsun yeter :) sevmesekte olur birbirimizi :)
Deadpool olur olur merak etme sen :) Joker'e hiç benzemiyor mesela, o bile artı ötesi :) Bu arada uzun zamandır Joker'i banlamıyorsun, seviyesizce uzaklaştırmak gerek çünkü benimle ilgili kötü emelleri var (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Afiyet olsun dostum. Kahve muhabbetini şaka yollu dile getirdim. Her güzelin bir kusuru var bizim sultan aylininki de bu. Varsın kahve yapamasın . Işıltılı gözleri tatlı dilleri yeter.

Bu kahve muhabbeti beni benden alacak, İtalyan vatandaşı ya da Yemen vatandaşı olma yolunda ilerletecek beni :(( aaah ah :)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
@TOTH adminin Beyaz peynir? (giggle) Eyvahh eyvahh! :) Yahu minnoşlar ürker, bu hikayedeki minnoş da ben olduğuma göre...
He bundan sonra senin adın beyaz peynir :DHakkında yazılanlara bak bir derim. Yok satır, yok sopa, yok panter uzar da gider. Tabi ben korkacagım

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
Sayın Adminim,ağzına,kalemine sağlık..Detaylı,ince anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederim.Sultan tabiri Ayline çok yakışmış..

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sayın Adminim,ağzına,kalemine sağlık..Detaylı,ince anlatımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederim.Sultan tabiri Ayline çok yakışmış..

Benden olsa olsa kül kedisi olur sevgili kaderfırtınası ama olsun :) Sultan tabirini layık gördüğü için sevgili TOTH adminime teşekkürler :) Hoş yorumun için sana da tabii...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Benden olsa olsa kül kedisi olur sevgili kaderfırtınası ama olsun :) Sultan tabirini layık gördüğü için sevgili TOTH adminime teşekkürler :) Hoş yorumun için sana da tabii...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
He bundan sonra senin adın beyaz peynir :DHakkında yazılanlara bak bir derim. Yok satır, yok sopa, yok panter uzar da gider. Tabi ben korkacagım

Adminim nick değişim yapalım o zaman hokus pokus deyip :) Sevdim bu peynir işini (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
:;:Şarküteri aylin yaparız seni sen düşün taşın o iş bende. forum buna hazırmı ama o nokta önemli

Şarküteri fazla :) Beyaz peynir iyiydi adminim yahu :)
Yalnız uzun süreli olmasın lütfen. Tişikkiller sipirmin :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sultan beyaz peynir hazretleri yapayım. :acaba2: Kurtuluşun yok artık sultanım (angel)

Yok artık ama adminim ya , karar ver :) Şarküteri mi, beyaz peynir mi, sultan beyaz peynir hazretleri mi?? Başka bir konuda da sevgili Moria TDK Aylin olmamı önermiş, ona ne dersin? (giggle)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
55
1
Yok artık ama adminim ya , karar ver :) Şarküteri mi, beyaz peynir mi, sultan beyaz peynir hazretleri mi?? Başka bir konuda da sevgili @Moria TDK Aylin olmamı önermiş, ona ne dersin? (giggle)

3 gün BEYAZ PEYNİR yapıyorum seni. Kararım net. Hadi güle güle kullan. (party):B:

Suplex Çevrimdışı
16 Tem 2013
157
87
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin not olmuş mu ?
Yine harika bir yorum yazılmış Sevgili aylinAyli e. her iki tarafada teşekkürler. sevgili aylin ortalığı kavurmuş en Sultan haliyle. en kısa zamanda görüşmek, sevişmek dileğiyle...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yine harika bir yorum yazılmış Sevgili @aylinAyli e. her iki tarafada teşekkürler. sevgili @aylin ortalığı kavurmuş en Sultan haliyle. en kısa zamanda görüşmek, sevişmek dileğiyle...

Teşekkürler sevgili Suplex, en kısa sürede diyelim :)
Bu arada kasmak, kavurmak... (estağfurullah)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar