Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şule Bebek ile muhteşem bir öğleden sonra

okantekin

Normal Üye
18 Haz 2022
18
93
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şule Bebek iş ahlakı olan, karakterli ve dürüst bir genç kadın, aynı zamanda kendini yetiştirmiş, kültürlü ve hoşsohbet de. Kendisinin önerdiği suitte üç saatlik rezervasyon yaptırıp heyecanla beklemeye başladım. Kapıdan içeri girer girmez olaya girmesiyle beni hipnotize edip etkisine aldı. Teninin tazeliği ve diriliği, oral’daki yeteneği ve sevişmeyi severek yapması onda çok hoşuma giden özelliklerdi. Yüzünün güzelliğineyse değecek yok. Şule bebek ile geçirdiğimiz üç saat su gibi aktı, birbirimize o kadar aşina olduk ki sevgilimle zaman geçiriyor gibiydim, tadı damağımda kaldı ve kendisini şimdiden özledim. Onunla tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum. Her şey için teşekkürler @ŞULE BEBEK :love:

10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şule Bebek iş ahlakı olan, karakterli ve dürüst bir genç kadın, aynı zamanda kendini yetiştirmiş, kültürlü ve hoşsohbet de. Kendisinin önerdiği suitte üç saatlik rezervasyon yaptırıp heyecanla beklemeye başladım. Kapıdan içeri girer girmez olaya girmesiyle beni hipnotize edip etkisine aldı. Teninin tazeliği ve diriliği, oral’daki yeteneği ve sevişmeyi severek yapması onda çok hoşuma giden özelliklerdi. Yüzünün güzelliğineyse değecek yok. Şule bebek ile geçirdiğimiz üç saat su gibi aktı, birbirimize o kadar aşina olduk ki sevgilimle zaman geçiriyor gibiydim, tadı damağımda kaldı ve kendisini şimdiden özledim. Onunla tekrar buluşmak için sabırsızlanıyorum. Her şey için teşekkürler @ŞULE BEBEK :love:
Güzel referans için çok teşekkürler, Şule Bebek hayranları kulübüne hoşgeldiniz.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
83
988
Bende teşekkür ederım canımmm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar