Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesnlıkle ne saçma bır konu ya pazarmı burası29 Ekim çekilişi için Milli Piyango bileti alsan daha fazla şansın olur
nöbetçi aktif bayan Anadolu yakası.
Üstadım o saatte yapılabilecek en güzel şey yatıp uyumaktır. Bir kaçamak arayışınız varsa hele hele cumartesi günü ya sabahtan ya bir gün önceden ayarlamak lazım. O saatte bırakın bağımsız çalışanı ajansa bile yazsanız cevap almanız mümkün olmaz
Bol şanslar
Merhaba şuan aktif bayan var mı yer anadolu yakası
Domates pazar mı ayrı yazılır biliyorumKesnlıkle ne saçma bır konu ya pazarmı burası
Teşekkürler üstadım benimki biraz ahmaklıktınöbetçi aktif bayan Anadolu yakası.
Üstadım o saatte yapılabilecek en güzel şey yatıp uyumaktır. Bir kaçamak arayışınız varsa hele hele cumartesi günü ya sabahtan ya bir gün önceden ayarlamak lazım. O saatte bırakın bağımsız çalışanı ajansa bile yazsanız cevap almanız mümkün olmaz
Bol şanslar
Bal da va mıHepsi hazır, serpme kahvaltı için bekliyorlar
OlmamıBal da va mı
Kesnlıkle ne saçma bır konu ya pazarmı bu
Sapiktir bu kesin 3 5 bayan görmüştür yükselmiştir
Merhaba şuan aktif bayan var mı yer anadolu yakası. @Joker siteden ve site üyelerinden özür dilerim Neva benim yüzümden. Özür dilerim @Joker kaliteyi düşürdüm telafi etmek isterim. Ricamdır yayından kaldırabilir miyiz ?
TesekkürlerUzatacak bir durum yok, o saatte hangimiz hormonal etkilerle bir arayışa girmedik ki. En fazla espirisini yapar geçeriz. “Sapıklık” falan ağır olur.
günlerden pazar diye heveslenmiş arkadaşımız )Kesnlıkle ne saçma bır konu ya pazarmı burası
Aaaaa pembişler hazır beklemiyor mu tatlımKesnlıkle ne saçma bır konu ya pazarmı burası
günlerden pazar diye heveslenmiş arkadaşımız )
Tamam teşekkür ederimHocam üye olurken sana bir bilgilendirme mesajı atıyorlar okumanı tavsiye ederim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!