Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şuan

Melik

Normal Üye
29 Eyl 2024
17
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba şuan aktif bayan var mı yer anadolu yakası

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
😂nöbetçi aktif bayan Anadolu yakası.

Üstadım o saatte yapılabilecek en güzel şey yatıp uyumaktır. Bir kaçamak arayışınız varsa hele hele cumartesi günü ya sabahtan ya bir gün önceden ayarlamak lazım. O saatte bırakın bağımsız çalışanı ajansa bile yazsanız cevap almanız mümkün olmaz 👍🏻

Bol şanslar

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
207
196

Üstadım o saatte yapılabilecek en güzel şey yatıp uyumaktır. Bir kaçamak arayışınız varsa hele hele cumartesi günü ya sabahtan ya bir gün önceden ayarlamak lazım. O saatte bırakın bağımsız çalışanı ajansa bile yazsanız cevap almanız mümkün olmaz 👍🏻

Bol şanslar
😃😃😃😃

Melik

Normal Üye
29 Eyl 2024
17
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bol şanslar
Teşekkürler üstadım benimki biraz ahmaklıktı 😭😂

Melik

Normal Üye
29 Eyl 2024
17
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İllegal alemde çok at koşturdun galiba diycem ama tanımadığın kişiler üzerinden neyin peşine gidiyorsun acaba

Melik

Normal Üye
29 Eyl 2024
17
5
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba şuan aktif bayan var mı yer anadolu yakası. @Joker siteden ve site üyelerinden özür dilerim Neva benim yüzümden. 🌹 Özür dilerim @Joker kaliteyi düşürdüm telafi etmek isterim. Ricamdır yayından kaldırabilir miyiz ?

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
749
862
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzatacak bir durum yok, o saatte hangimiz hormonal etkilerle bir arayışa girmedik ki. En fazla espirisini yapar geçeriz. “Sapıklık” falan ağır olur.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam üye olurken sana bir bilgilendirme mesajı atıyorlar okumanı tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar