Luton2
Normal Üye
- 6 Ocak 2021
- 39
- 137
- 51
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Serel hanım ile 2020'nin son günlerinde Ortaköy'de bulunan evinde buluşacaktık fakat yeni taşınacağı Bağdat Caddesindeki evin elektrik, doğalgaz vb. işlerinin uzaması üzerine buluşmamızı 2021 yılında gerçekleştirmek üzere erteledik. Ben de 2020 yılının son görüşmesini Serel hanımın kankası Seda Ateş ile gerçekleştirdim. Seda hanım, Serel hanım hakkında çok güzel şeyler bahsetti ve yıl bitmeden 4 günlük yasaklar sonrasına, 2021 yılının ilk günü için Caddebostan'da bulunan yeni evinde buluşmak üzere anlaştık. Randevu günü belirlediğimiz saatten 30 dakika önce Serel hanım müsait olduğunu, yakınlarda bulunuyorsam erken gelebileceğimi söyledi. O an ben de arabamı park ediyordum ve 5 dakika sonra Serel hanımın yanındaydım. Bu arada araçları ile gelecekler için sokak araları park için uygun. Serel resimlerindekinden çok daha güzel, zeki, çok nazik, ince, cana yakın, benim gibi çok konuşkan, içten ve kibar biri. Eve ilk girişte kapıda Serel sürprizi söyledi. Sular akmıyor.... ve İSKİ saat 4'de suların geleceğini söyledi dedi. Biz de Serel ile daldık sohbete. Saat 4 yoksu. İSKİ bekleyin su gelecek diyor. Biz gene sohbete dalmışız ve saat 6 yoksun. İSKİ geldi diyor. Fakat su akmıyor. Serel iki oldu bir türlü tenlerimiz birbirine değmedi özür dilerim dedi fakat ben senin bir kusurun yok "Küresel Isınma - Dünyanın sorunu" dert etme ve kendini üzme dedim. Nazım ustanın dediği gibi;
En güzel günlerimiz
Henüz yaşamadıklarımız
Ve sana söylemek
İstediğim en güzel söz, en güzel söz
Henüz söylememiş olduğum sözdür, olduğum sözdür.
Bir sonraki gün aynı saatte buluşmak üzere ben Serel'in evinden ayrıldım. Evden ayrılmadan önce kararlaştırdık leğen, kova, hamam taslarımızı yanımızda getirecektik.
Büyük buluşma Serel'in uğurlu sayısının olduğu gün gerçekleşti. Bir aksilik, ters giden bir şey yoktu. Yaklaşık 4 saat artık beraberdik. Her şey çok güzel oldu bu 4 saatte. Cemal Süreya'nın şu dizeleri ne güzel anlatıyor Serel ile geçen saatleri
Bak bunlar ellerin senin bunlar ayakların
Bunlar o kadar güzel ki artık o kadar olur
Bunlar da saçların işte akşamdan çözülü
Bak bu sensin çocuğum enine boyuna
Bu da yatak olduğuna göre altımızdaki
Sabahlara kadar koynumda yatmışsın
Bak bende yalan yok vallahi billahi
Sen o kadar güzelsin ki artık o kadar olur
İşe bak sen gözlerin de burda
Gözlerinin ucu da burda yaşamaya alışık
İyi ki burda yoksa ben ne yapardım
Bak çocuğum kolların işte çıplak işte
Bak gizlisi saklısı kalmadı günümüzün
Gözlerin sabahın sekizinde bana açık
Ne günah işlediysek yarı yarıya
Sen asıl bunlara bak bunlar dudakların
Bunların konuşması olur öpülmesi olur ....
Sevişmeler, sohbetler derken saat 9 olmuş ve yasaklar başlamak üzere. Tekrar buluşmak ve görüşmek üzere Serel'den ayrılık vakti gelmişti. Zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor. Ayrılmadan önce o dudaklardan evin yolunu tuttum.
En güzel günlerimiz
Henüz yaşamadıklarımız
Ve sana söylemek
İstediğim en güzel söz, en güzel söz
Henüz söylememiş olduğum sözdür, olduğum sözdür.
Bir sonraki gün aynı saatte buluşmak üzere ben Serel'in evinden ayrıldım. Evden ayrılmadan önce kararlaştırdık leğen, kova, hamam taslarımızı yanımızda getirecektik.
Büyük buluşma Serel'in uğurlu sayısının olduğu gün gerçekleşti. Bir aksilik, ters giden bir şey yoktu. Yaklaşık 4 saat artık beraberdik. Her şey çok güzel oldu bu 4 saatte. Cemal Süreya'nın şu dizeleri ne güzel anlatıyor Serel ile geçen saatleri
Bak bunlar ellerin senin bunlar ayakların
Bunlar o kadar güzel ki artık o kadar olur
Bunlar da saçların işte akşamdan çözülü
Bak bu sensin çocuğum enine boyuna
Bu da yatak olduğuna göre altımızdaki
Sabahlara kadar koynumda yatmışsın
Bak bende yalan yok vallahi billahi
Sen o kadar güzelsin ki artık o kadar olur
İşe bak sen gözlerin de burda
Gözlerinin ucu da burda yaşamaya alışık
İyi ki burda yoksa ben ne yapardım
Bak çocuğum kolların işte çıplak işte
Bak gizlisi saklısı kalmadı günümüzün
Gözlerin sabahın sekizinde bana açık
Ne günah işlediysek yarı yarıya
Sen asıl bunlara bak bunlar dudakların
Bunların konuşması olur öpülmesi olur ....
Sevişmeler, sohbetler derken saat 9 olmuş ve yasaklar başlamak üzere. Tekrar buluşmak ve görüşmek üzere Serel'den ayrılık vakti gelmişti. Zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor. Ayrılmadan önce o dudaklardan evin yolunu tuttum.