- 4 Şub 2019
- 253
- 540
- Cinsiyetiniz nedir?
Efendim yillar sonra karsimiza arzi endam eden starim eylulum ile yalilan telefon gorusmelerim neticesinde biraraya geldik. Son gorusmemiz 8 yil evveldi dip not olarak belirteyim. Yillar beni de onu da degistirmis haliyle. Ikimizde yolda birbirimizi gorsek tanirmiydik? Sanirim zor randevulastigimiz oteele ben erken gittim.pandemiden oturu klimalar kapali bu sicak havada cok sevimsiz oldu bu. Soyledigi sattte eylul kapiyi caldi. Beklenen bulusma gerceklesti. Havadan sudan maziden anilardan ortak dostlardan ve de kem gozlerden bir ton muhanbete basladik. Bana kalsa daha da susmam beni bilenler bilir. Ancak eylul cok ara verdim sevismemiz lazim diyerek dusa gitti. Donduginde bende hazirdim ama sadece hazir oldugumu dusunuyormusum.yoksa neye hazirsin karsinda star eylul var. Dur bi isinalim derken ayy erkek teni ozledim diyip beni hamm yapti. Bir anda tik nefes ne oldugunu anlayamadan hard core vaziyetler falan derken muazzam bir cimle 1.raundun sonu geldi. Ikimizde keyifliyiz.basladik yine gevezelige.eylul ayni eskisi gibi bilenler icin solim yillar dokunmamis.bir sureden sonra 2. Raund basladi.tabiki yine eylul basladi.onun yaninda dominant olmak zor. Haksizsam duzeltsin ikinci raunt saniyorim yatak uzeerinde yapmadigimiz pozisyon kalmadi.muthis bir tempo benide havaya soktu karsilikli muthis bir final. Dewaminda ben cabuk perrt oldum ayrica zaman ve telefon trafigim beni sikistirmaya basladi. Daha uzun kalmak arzusundaydik. Ancak bu defa boyle olmak zorunda kaldi. Uzun lafin kisasi zaten sex acisindan tatmin olacagimi biliyordum.ancak hos sohbetini ve bizleri bilen taniyan bir partnerle vakit gecirmenin keyfini yasadim. Ve uzun yillar bir yalana inandigim ve ugruna cok seyler kaybettigim bir esc bayanla ilgili benim bilemedigim gercekleri benimle paylasarak ruhumu kurtardigi icin de kendisine tesekkur ediyorum. Taniyanlara zaten onu anlatacak degilim. Tanimayanlara da hazir buralardayken taniyin derim.
Buda boyle bir paylasim olsun.sevgiyle kalin forumdaslarim. Koyun deliisi TOMBIK
Buda boyle bir paylasim olsun.sevgiyle kalin forumdaslarim. Koyun deliisi TOMBIK