Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme star

jack44

Normal Üye
13 May 2022
36
70
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık bir ay önceydi bir gün önceden mesajAttım ertesi güne randevu aldım yeri çok kolay merkeze bir yerdeGiderken çok heyecanlıydım ama kapıyı açtığında heyecanım daha da arttıOturup sohbet muhabbet derken tabii kedisiyle tanıştıktan sonraElimden tuttu ve beni odaya sürükledi ve benden faydalandı. saka saka ben ondan fayldalandım opusmesi cok iyi oralı ama efsane efsaneye dayanamadım ve cım le bitirdik sohbet muhabbetten sonra ikinci rauntta baya cekismeli bol pozisyon lu bi mactan sonra bitimde condomu cıkartıp cım le bitirmesi cok iyiyidi . yani sonuc olarak cok iyi bir gorusmeydi benim icin umarım star da memnun kalmıstır 😍😘🤩 harika 3 saat icin teşekkürler

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,163
2,504
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

oralsever Çevrimdışı
6 May 2021
16
11
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel bir mücadele olmuş

Bilgin agah Çevrimdışı
28 Ara 2020
814
600
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık bir ay önceydi bir gün önceden mesajAttım ertesi güne randevu aldım yeri çok kolay merkeze bir yerdeGiderken çok heyecanlıydım ama kapıyı açtığında heyecanım daha da arttıOturup sohbet muhabbet derken tabii kedisiyle tanıştıktan sonraElimden tuttu ve beni odaya sürükledi ve benden faydalandı. saka saka ben ondan fayldalandım opusmesi cok iyi oralı ama efsane efsaneye dayanamadım ve cım le bitirdik sohbet muhabbetten sonra ikinci rauntta baya cekismeli bol pozisyon lu bi mactan sonra bitimde condomu cıkartıp cım le bitirmesi cok iyiyidi . yani sonuc olarak cok iyi bir gorusmeydi benim icin umarım star da memnun kalmıstır 😍😘🤩 harika 3 saat icin teşekkürler

❤️
💐🌸💐
🌸💐❤️🌸💐
🌸💐🌸💐🌸💐

Aşkla dokunmak,

İlgiyle dinlemek,

Romantizm sunmak,

Birlikte kaliteli vakit geçirmek...

İşte,

@STAREYLÜL
Biricik kılan özellikleri...

Paylaşım için teşekkürler..

🌸💐🌸💐🌸💐
🌸💐❤️🌸💐
🌸💐🌸
❤️

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Noktaya, virgüle, iç içe geçmiş cümlelere bakılırsa bir ay geçmiş ama görüşmenin heyecanı hala devam ediyor gibi. 😂
Keyfinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim 😘 görüşmek üzere

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar