Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Star Eylül ve Limon harika bir kaç saat

mhrrem Çevrimdışı

mhrrem

Normal Üye
24 Haz 2018
36
59
Cinsiyetiniz nedir?
Başlıkdada söyledim gibi eylül hanımla geçen müthiş 1 kaç saat oldu bugün benim için karşılamasından uğurlamasına kadar çok güzel zaman geçirdim vakdin nasıl geçdiğini anlamadım ikramları ve sohbeti fevkelade devamlarıda olacak sanırım ziyaretin çok şey yazılmış hakkında eksiği yok fazlası var diğer üye limon bey ise aslan gibi olmasına rağmen tam tersi çok şirin ve uysal tek derdi kendini sevdirmek ikisiylede tekrar görüşmek üzere teşekkürler herşey için star hanım.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlıkdada söyledim gibi eylül hanımla geçen müthiş 1 kaç saat oldu bugün benim için karşılamasından uğurlamasına kadar çok güzel zaman geçirdim vakdin nasıl geçdiğini anlamadım ikramları ve sohbeti fevkelade devamlarıda olacak sanırım ziyaretin çok şey yazılmış hakkında eksiği yok fazlası var diğer üye limon bey ise aslan gibi olmasına rağmen tam tersi çok şirin ve uysal tek derdi kendini sevdirmek ikisiylede tekrar görüşmek üzere teşekkürler herşey için star hanım.
paylaşim icn teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,438
1,184
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık. Starlananlar kulübüne herkes giriyor. Bende zamanımı bekliyorum

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim gerçekten çok keyif aldım tekrar görüşmek üzere 😘

Oktayca Çevrimiçi
29 Ağu 2021
1,558
1,300
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂🥰

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

La vallée des loups

Normal Üye
2 Ağu 2022
10
9
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler.🙂👍
Kıskanç bir kedi değil sanırsam yoksa operasyon esnasında imzasını atardı Limon bey diye düşünüyorum.😁

19 Haz 2021
100
111
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül Hanım her ortamda bakışları üzerine çekebilecek hanımefendiliği ile ağırlığını gösterebilecek kültürlü gezmiş görmüş yaşamış okumuş bir bayan Bu işi para için yapıyorlar Ama paranın hakkını sonuna kadar veriyor Yüz güzelliği ağırlama yatak kısmı muhabbet vücut güzelliği beden ve ev hijyenine çok dikkat eden biri olarak Ben şahsen boylu hafif balık etli iri göğüslü dolgun popolu dolgun kalçalı dolgun dudaklı bayan sevdiğim için her konuda çok beğeniyorum Keşke aynı şehirde olsak da ayda bir iki kez görüşebilsek Ama kendisi beni kabul ederse tabii ki bu ay içinde tekrar randevu talebinde bulunacağım

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Eylül Hanım her ortamda bakışları üzerine çekebilecek hanımefendiliği ile ağırlığını gösterebilecek kültürlü gezmiş görmüş yaşamış okumuş bir bayan Bu işi para için yapıyorlar Ama paranın hakkını sonuna kadar veriyor Yüz güzelliği ağırlama yatak kısmı muhabbet vücut güzelliği beden ve ev hijyenine çok dikkat eden biri olarak Ben şahsen boylu hafif balık etli iri göğüslü dolgun popolu dolgun kalçalı dolgun dudaklı bayan sevdiğim için her konuda çok beğeniyorum Keşke aynı şehirde olsak da ayda bir iki kez görüşebilsek Ama kendisi beni kabul ederse tabii ki bu ay içinde tekrar randevu talebinde bulunacağım
Çok teşekkür ederim görüşmek üzere o halde 😘😘

19 Haz 2021
100
111
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim görüşmek üzere o halde 😘😘
Ben teşekkür ederim Eylül cüğüm erkekler ara sıra evli bekar farketmez keyif için bayanlara gidiyorlar zaten Para çok büyük para değil ama bayan vücut ne bileyim koltuk altı bel altı kokarsa asık suratlı şipşakçı aceleci amatör olursa sohbet alaka azıcık ikram olmazsa moral bozukluğu olur Heves kırılır Bayan kendi de referanslar dan müşteri kaybeder O yüzden senin gibi evi vücudu tertemiz mis gibi kokan yatakta erkeği mutlu eden gerçek sevgili deneyimi yaşatan işini her konuda hakkıyla yapan bayanlara ve özellikle de vücut yüz olarak sevdiğim tıp olduğu için sana çok teşekkür ederim İyi ki varsınız Ödediğimiz para sonuna kadar helal olsun Ah bir de zaten ben ve herkes beğeniyor bu saçlarını ama eski resimlerin gibi sarı saçlı olsan keşke canım

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben teşekkür ederim Eylül cüğüm erkekler ara sıra evli bekar farketmez keyif için bayanlara gidiyorlar zaten Para çok büyük para değil ama bayan vücut ne bileyim koltuk altı bel altı kokarsa asık suratlı şipşakçı aceleci amatör olursa sohbet alaka azıcık ikram olmazsa moral bozukluğu olur Heves kırılır Bayan kendi de referanslar dan müşteri kaybeder O yüzden senin gibi evi vücudu tertemiz mis gibi kokan yatakta erkeği mutlu eden gerçek sevgili deneyimi yaşatan işini her konuda hakkıyla yapan bayanlara ve özellikle de vücut yüz olarak sevdiğim tıp olduğu için sana çok teşekkür ederim İyi ki varsınız Ödediğimiz para sonuna kadar helal olsun Ah bir de zaten ben ve herkes beğeniyor bu saçlarını ama eski resimlerin gibi sarı saçlı olsan keşke canım
Ne güzel anlatım bu çok sağol 🥰

Sarıçam

Normal Üye
21 Ağu 2022
1
0
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül Hanım bir de evine mobilya yatak odası koltuk takımı nevresim yatak örtüsü yenilese daha nezihleştirse evini ferah ve aydınlık biraz daha çok çok iyi olur Akıl vermek gibi olmasın Çok iyi isteyen 5* lı otel tutar ama Partnerlerin temizlik güzellik sevişme sohbet seks kadar eve de çok dikkat ediyor Beyler

19 Haz 2021
100
111
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül Hanım bir de evine mobilya yatak odası koltuk takımı nevresim yatak örtüsü yenilese daha nezihleştirse evini ferah ve aydınlık biraz daha çok çok iyi olur Akıl vermek gibi olmasın Çok iyi isteyen 5* lı otel tutar ama Partnerlerin temizlik güzellik sevişme sohbet seks kadar eve de çok dikkat ediyor Beyler
Ne alaka bence yeterli evi lüks arayan kendi dediğiniz gibi 5 yıldızlı otel tutar

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar