Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Star Eylül ile gecelik görüşmemiz

raul1788

Normal Üye
17 May 2020
38
62
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım takip ettiğim uzun süredir görüşmeyi planladığım biriydi sonunda dün gece itibariyle bu isteğimi gerçekleştirdim.Eylül hanım öncelikle çok kibar birisi bunun yanında iletişimi,bilgi birikimi ve entelektüel seviyesi yüksek bir kadın bunu sonuna kadar hissediyorsunuz.Misafirine karşı çok cömert (her konuda) dolgun vücutlu ve uzun boylu birisi (ben kısa boylu olduğum için bunun sıkıntısı bir miktar yaşadık).Yatak performansı öncelikle çok yüksek onu çok rahat söyleyebilirim naz,kapris,acelecilik yok (bu konuda ben aceleci davrandığım için aceleci olmamam konusunda birkaç kez uyardı).Genel itibariyle keyif aldığım güzel bir görüşmeydi.Görüşmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir.Son olarak limon bahsi geçtiği kadar güzel ve uysal bir kedi Eylül hanımdan rol çalmaya çalışan tam bir ilgi ve sevgi bağımlısı 😂

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler:) Sevişmenize sağlık!..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
238
286
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım takip ettiğim uzun süredir görüşmeyi planladığım biriydi sonunda dün gece itibariyle bu isteğimi gerçekleştirdim.Eylül hanım öncelikle çok kibar birisi bunun yanında iletişimi,bilgi birikimi ve entelektüel seviyesi yüksek bir kadın bunu sonuna kadar hissediyorsunuz.Misafirine karşı çok cömert (her konuda) dolgun vücutlu ve uzun boylu birisi (ben kısa boylu olduğum için bunun sıkıntısı bir miktar yaşadık).Yatak performansı öncelikle çok yüksek onu çok rahat söyleyebilirim naz,kapris,acelecilik yok (bu konuda ben aceleci davrandığım için aceleci olmamam konusunda birkaç kez uyardı).Genel itibariyle keyif aldığım güzel bir görüşmeydi.Görüşmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir.Son olarak limon bahsi geçtiği kadar güzel ve uysal bir kedi Eylül hanımdan rol çalmaya çalışan tam bir ilgi ve sevgi bağımlısı 😂
Bir şanslı adam daha

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

alex1010 Çevrimiçi
3 Ocak 2022
1,438
1,184
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık 🤭🤭

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,097
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim seni tanımak sohbet etmek çok güzeldi. Hediyeler için de ayrıca müteşekkirim 🥰🌟

Joyn Çevrimdışı

Joyn

Normal Üye
10 Ağu 2019
30
19
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler.

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Star Eylül erkeği kılıçsız zapt edip ipsiz bağlar;)Güzel referans için teşekkürler:)

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
297
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler ve ikinizi de tebrik ederim.

@STAREYLÜL hanım adını ''Mega Star Eylül'' olarak değiştirmeli diye düşünüyorum.
😊

Kemalkaya

Normal Üye
28 Haz 2019
27
56
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler dostça paylaşım için. Eylül hanımla gece hayalini aklımıza sokmuş oldun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar