Gazapateşi
Normal Üye
- 21 May 2019
- 8
- 55
Arkadaşlar eylül hanımı bilen bilir ben yine de görüşmem hakkında bir şeyler yazayım öncelikle kendisine attığım mesaja hızlı dönüş yapmasıyla görüşme istediğimi kabul ederek randevuyu kaptım evi ataköy de ulaşım çok kolay metrobüsten iniyorsunuz en fazla 5 dakikalık yürüme mesafesinde giriş çıkış sorunsuz rahat bir şekilde dairesine ulaşıyorsunuz kapı açılır açılmaz güler yüzüyle sizi karşılıyor evin sıcak bir havası var tabiki bunda eylül hanımında payı var sizden evinizdeymiş gibi davranmanızı rahat olmanızı istiyor zaten kendisinden yayılan samimiyetle hemen gevşiyorsunuz malum pandemi den dolayı önce duşunuzu alıp yanına oturuyor ve güzel bir sohbetin kapısını aralıyorsunuz ikramlar ve içecekler eşliğinde biraz sohbetten sonra yatak faslı başlıyor kendisi gerçekten çok istekli ve arzulu özellikle öpüşmesi ve yaptığı oral ile sizi havaya sokuyor ve ardından aksiyon başlıyor zannımca eylül hanımın yanından tatmin olmadan ayrılmak mümkün değil gibi çünkü kendisi sizden daha istekli kendisine bana ayırdığı beni ağırladığı için tekrar teşekkür ediyorum.