- 8 Kas 2019
- 94
- 141
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba STAR EYLÜL Hanım ile whatsapp üzerinden tanışalı 8 gün oldu kendinizi genç ve olgıun bakımlı naif özgüvenli ve kültür seviyesi yüksek bi kadının. Etkileyici bakışları, naif hali tavrı, iyi niyetli yaklaşımı her hareketi insana güzel duyguların kapısını açıyor. Kendisi ile geçtiğimiz cuma günü için randevu sözü aldım. Gecelik görüşme için anlaştığım ve içki olarak Rakı sevdiğini söyledi ben kendisine Rakı ve mezeleri alıp geleceğimi söyledim kendisi bana Rakıyı al gel meze işi bende diyerek anlaştık ve görüşme günü ve saati geldiğinde Rakımı kapıp iletmiş olduğu konum ve adrese giderek kapıda güleç yüzlü güzel bir hanımefendinin karşılamasının ardından rakı masamızı birlikte hazırlayıp sohbet etmeye başladık bir müddet sonra Görüşmeye başlama anı geldiğini ve odaya çekilelim demesine hemen verdiğim yanıt tabiki diyerek ilk önce ikimizde duş aldık kendisi temiz pırıl pırıl ve güzel kokan biri sunduğu seks deneyimi tam olarak sevgiliniz miş gibi tarzını yansıtıyor duygusal ateşli ve bir o kadar da tutkulu. Her pozisyonda daha da sexi ve ateşli sevişmeler ve farkındalık yaratmak için bin bir poziyonlara burunmesi ve Eylül hanımda gördüklerimden ve yaşadıklarımdan çok memnunum aradığımı ve kendi kendime galiba ben aradığımı bulmuş gibi hissediyorum kendimi ilk defa görüştüm ve yeni görüşmeyi yapabilmek için iple çekiyorum... ben daha bu kadar iştahlı sevişen bir bayana hiç rastladığımı hatırlamıyorum yıldızlara ulaşmak istiyorsanız gözü kapalı tavsiye ederim STAR EYLÜL hanımı kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakası için.