Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sporda Geçireceğiniz Vakti Aylin ile Geçirebilirsiniz.

infernal Çevrimdışı
19 May 2017
56
72
Cinsiyetiniz nedir?
Selam millet, biraz geç yazıyorum ama olsun, buradan Aylin hanıma çok teşekkür ederim beni bu kadar güzel misafir ettiği için,
öncelikle ikramları harika, tam benim kafada bir tarzı var, önceden tanıdığınız arkadaşınız gibi sohbet edebiyorsunuz sıcak, samimi, taki ayağa kalkana kadar,
LET'S BEGIN THE FIGHT şaka şaka kendisi şiddete karşı bir insan.

Diğer konuları uzun uzun anlatmaya gerek yok zaten birçok referansı mevcut ama ''ehh yani''
Aylin ile karın kası, bench press, squat gibi egzersizleri yapabilirsiniz, tavsiyem kondisyonlu gitmeniz, fazlaca su kaybı yaşayabilirsiniz, boyumun birazcık uzun olmasından
dolayı kendisine diş geçirebildim herhalde :D, eve gidip ertesi gün kalktığınız da hani ilk kez spora gittiğinizde vucudunuz tatlı tatlı ağırır ya o etkiyi görebilirsiniz.

Geçirdiğimiz süre hakkında burada birşey belirtmek istemiyorum ama :D kendisine tekrar herşey için çok teşekkürler ederim.

Yakın zamanda görüşmek dileği ile

SerdarBezmen Çevrimdışı

SerdarBezmen

#GüzelSeverim #HissiGeçiririm @SerdarBezmen
Normal Üye
3 Ocak 2020
50
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi böyle şeyler yazıp da kurbanlarımı neden korkutuyorsun ki sevgili @Neysem O cuğum acabaaaa??? 😈🙄😁
Selam Aylin, vallahi yazılanları okuyunca, nerdeysen oraya gelme hissi kabarıyor adamın içinde... Kurban olası geliyor hatta.. Bir Alo De Gelmezsem Gençliğim Solsun... Talibim her türlü haşatına :love::love::love:

#güzelseverim #benimleoynarmısın @SerdarBezmen

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Selam Aylin, vallahi yazılanları okuyunca, nerdeysen oraya gelme hissi kabarıyor adamın içinde... Kurban olası geliyor hatta.. Bir Alo De Gelmezsem Gençliğim Solsun... Talibim her türlü haşatına :love::love::love:

#güzelseverim #benimleoynarmısın @SerdarBezmen

Sevgili @SerdarBezmen, sakin olalım... 🤣 Gençliğimiz solmasın efenim, çiçekler açsın...🤣 Yazanlar sağ olsunlar, onore ediyorlar ama ürkütüyorlar da beni elbette ki, beklenti çıtasını yükseltiyorlar malum... 🙈

SerdarBezmen Çevrimdışı

SerdarBezmen

Normal Üye
3 Ocak 2020
50
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil....
Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun....
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam ...
Görürsen bir gün şaşırma....

#GüzelSeverim #HissiGeçiririm #OynarmısınBenimle @SerdarBezmen

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Selam millet, biraz geç yazıyorum ama olsun, buradan Aylin hanıma çok teşekkür ederim beni bu kadar güzel misafir ettiği için,
öncelikle ikramları harika, tam benim kafada bir tarzı var, önceden tanıdığınız arkadaşınız gibi sohbet edebiyorsunuz sıcak, samimi, taki ayağa kalkana kadar,
LET'S BEGIN THE FIGHT şaka şaka kendisi şiddete karşı bir insan.

Diğer konuları uzun uzun anlatmaya gerek yok zaten birçok referansı mevcut ama ''ehh yani''
Aylin ile karın kası, bench press, squat gibi egzersizleri yapabilirsiniz, tavsiyem kondisyonlu gitmeniz, fazlaca su kaybı yaşayabilirsiniz, boyumun birazcık uzun olmasından
dolayı kendisine diş geçirebildim herhalde :D, eve gidip ertesi gün kalktığınız da hani ilk kez spora gittiğinizde vucudunuz tatlı tatlı ağırır ya o etkiyi görebilirsiniz.

Geçirdiğimiz süre hakkında burada birşey belirtmek istemiyorum ama :D kendisine tekrar herşey için çok teşekkürler ederim.

Yakın zamanda görüşmek dileği ile

Bu harika yazıya da bir türlü yanıt verememiştim, özürlerimi kabul et lütfen sevgili @infernal.

Şiddete karşı olduğum doğrudur ama evet bana bir şeyler oluyor nedense ayağa kalkınca... Keramet ayağa kalkmamda mı acaba?? 😁 Kafamda deli sorular... 🤣🤣

Bu arada, spor salonu tanıtımı gibi olmuş yazı, çok espritüel bir yaklaşım, pek sevdim ve diyorum ki NEREDE HAREKET, ORADA BEREKET demiş atalarımız. Eee yatak sporları da hareket gerektirir malum...😁😂

Bu arada, uzun boyunun avantajlarını kullandın ama ben de minikliğimin verdiği atikliğimi kullandım.😊 Şaka bir yana, keyifli bir akşamdı, çok teşekkürler.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZELLLL!!!

Sevgiler...😘

infernal Çevrimdışı
19 May 2017
56
72
Cinsiyetiniz nedir?
Bu harika yazıya da bir türlü yanıt verememiştim, özürlerimi kabul et lütfen sevgili @infernal.

Şiddete karşı olduğum doğrudur ama evet bana bir şeyler oluyor nedense ayağa kalkınca... Keramet ayağa kalkmamda mı acaba?? 😁 Kafamda deli sorular... 🤣🤣

Bu arada, spor salonu tanıtımı gibi olmuş yazı, çok espritüel bir yaklaşım, pek sevdim ve diyorum ki NEREDE HAREKET, ORADA BEREKET demiş atalarımız. Eee yatak sporları da hareket gerektirir malum...😁😂

Bu arada, uzun boyunun avantajlarını kullandın ama ben de minikliğimin verdiği atikliğimi kullandım.😊 Şaka bir yana, keyifli bir akşamdı, çok teşekkürler.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZELLLL!!!

Sevgiler...😘

Sanada uygun olduğu taktirde KESİNLİKLE denk geliriz. ;)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, Benim aklım başımda değil....
Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun....
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam ...
Görürsen bir gün şaşırma....

#GüzelSeverim #HissiGeçiririm #OynarmısınBenimle @SerdarBezmen

Ahhh çook sevdiğim bir şarkıdır. :) Teşekkürler ve de denk gelebilmek dileğiyle @SerdarBezmen 😉

SerdarBezmen Çevrimdışı

SerdarBezmen

Normal Üye
3 Ocak 2020
50
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
“Sporsal faaliyet modunda sevişme” sevişmenin sanatsal boyutu olsa gerek. Ancak bu kadar güzel anlatılabilir. Ağzına sağlık. ( Bu faaliyeti hayata geçirmek adına sana ziyaret gerçekleştirmeyi planlamaktayım bilgin olsun..Tabi eğer kabul edersen)

Çok naziksin, ifade tarzımın beğenilmesi beni onore etti. ZARAFET kelimesini doğru yazabilen biri ile tanışmaktan mutluluk duyacağıma eminim. En kısa sürede denk gelebilmek dileğiyle sevgili @Berkayca ...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar