- 17 Tem 2020
- 1,244
- 2,700
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Ekli dosyayı görüntüle 80628
Ülkede bazı şeyler eksik olunca bu gibi insan altı yaratıklar türeyebiliyor maalesef !!!Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Geçmiş olsun canımKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Kendini ne sanıyor ki bu tehdit etmek nedir bir bayanı hadsiz herif ?!!Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Geçmiş olsun tatlımKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Böyle insanların akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorumaşağılık herif.. ilk normal numarası varsa ver savcılıga ceylin!..
Ne yazikkihep senimi buluyor....
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun maalesef takıntılı
Gitmiyor işteOnunki bununkinin çocuğu. Olmuyorsa olmuyor diyip bırak gitsin
Yontulmamış odun bugün yine işbaşındaydı. İnsanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Bu konuyu gece yüzyüze konuştuk seninle değilmi kıvırcığım insan olana insan gibi davranılırKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Hocam buraya nickini atar mısınız?Belki adminler bir işlem yapabilir.Bu arkadaşın açtığı konuyu ve verdiği cevapları okudum. Sanırım baya takıntılı bir arkadaş. Geçmiş olsun Ceylin hanım. Bence hukuksal yoldan ilerleyin.
Bende hiç bir anlam veremiyorum.Bu işi kişiselleştirmeyi hiç anlamiyorum irakin kardeşim görüşmüyorsa görüşmüyor nedir bu takinti
Kesinlikle öyleÜlkede bazı şeyler eksik olunca bu gibi insan altı yaratıklar türeyebiliyor maalesef !!!
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Sadece bayanlarda güç gösterisi yapıyorKendini ne sanıyor ki bu tehdit etmek nedir bir bayanı hadsiz herif ?!!
Terbiyesizliktir alçaklıktır kesinlikle insanlar neden bu kadar karaktersizKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Teşekkür ederim aşkımGeçmiş olsun tatlım
Canerbörü müydü neydiHocam buraya nickini atar mısınız?Belki adminler bir işlem yapabilir.
Geçmiş olsun kusum yaKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Maalesef bulamadımCanerbörü müydü neydi
Bende baktım şimdiMaalesef bulamadım
Geçmiş olsun kuzu takıntılı işte ruh hastası dolu ortalık yolunuza bakmayı bi öğrenin artık yaa zorla neyi çözmeye çalışıyorsunuz acabaKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
İnsanlıktan nasibini almamış zatenYontulmamış odun bugün yine işbaşındaydı. İnsanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Bu konuyu gece yüzyüze konuştuk seninle değilmi kıvırcığım insan olana insan gibi davranılır
Çok teşekkür ederimBu arkadaşın açtığı konuyu ve verdiği cevapları okudum. Sanırım baya takıntılı bir arkadaş. Geçmiş olsun Ceylin hanım. Bence hukuksal yoldan ilerleyin.
Çok geçmiş olsun kuzum biz yanındayız kapatsın yine yükseltiriz sorun yok sana bişey olmasınKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Olay çok üzücü ve rahatsız edici. Bu takıntıyı anlamak imkansız. Olayı resmî mercilere taşımakta sanırım çözüm gibi değil. Sadece rastgelinen medya platformlarından engellemek en iyisi.. çok geçmiş olsun. Ayrıca Karalama da zaten sonuçsuz kalan bir eylem . Sizi tanıyanlar zaten bu tip şeylere prim vermezler . Üzmeyin ve fevri olmayın bu tip konularda.Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Çok teşekkür ederimMaalesef memleket ruh hastası dolu. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun @Tatlı Kıvırcık, canım sabır diliyorum
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım...Bitmez bu andavallar maslesef
Üstünde durmayıp,yolumuza devam edeceğiz
Çok teşekkür ederim . Kesinlikle öyleÇok geçmiş olsun @Tatlı Kıvırcık. Çok can sıkıcı bir olay.
Çok geçmiş olsunKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
İnsanlarda ne ahlak, ne utanma nede ar bırakmadılar, cehaletin getirdiği yüksek cüret sayesinde oluyor bunlar, karşı karşıya olsa apışıp kalır, ama klavyede böyle oluyor işteKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar...
Nickini bilmiyorum en son ki banlanmistiHocam buraya nickini atar mısınız?Belki adminler bir işlem yapabilir.
Umarım bu kötü durum sizin gibi zarif neşeli güzel bir kadını daha fazla meşgul edip canınızı sıkmaz matmazelNickini bilmiyorum en son ki banlanmisti
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım problem çıkmaz
Ya kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Geçmiş olsun aşkımKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Memleketin neden gelişmediği bir örneği daha Geçmiş olsun Ceylin hanımKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Hiç bir zaman anlamadımTerbiyesizliktir alçaklıktır kesinlikle insanlar neden bu kadar karaktersiz
Engellendi kuzum . Sürekli farklı hesap açıyor zatenCanerbörü müydü neydi
Rüzgar kayadan hiç bir şey götüremez yel olur tozunu alırlar sadeceHiç bir zaman anlamadım
Geçmiş olsun Ceylin hanım çok üzüldümKaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun kusum ya
Engellendi kuzumMaalesef bulamadım
Bende baktım şimdi
adminde butun kayitlari vardir.. ip adresi dahil.. kim oldugu bulunabilir rahatlıkla...
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun kuzu takıntılı işte ruh hastası dolu ortalık yolunuza bakmayı bi öğrenin artık yaa zorla neyi çözmeye çalışıyorsunuz acaba
Teşekkür ederim kuzumÇook geçmiş olsun kuzu
Kuzum benim teşekkür ederim .İyiki varsınızÇok geçmiş olsun kuzum biz yanındayız kapatsın yine yükseltiriz sorun yok sana bişey olmasın
Adamın son iki harfiSadece bayanlarda güç gösterisi yapıyor
Çok teşekkür ederim canım benim .Dediğiniz gibi sessiz kalmak en güzeli bu durumlarda . Sessizlik en büyük eylemdir sonuçta . Tekrardan teşekkür ediyorum .Olay çok üzücü ve rahatsız edici. Bu takıntıyı anlamak imkansız. Olayı resmî mercilere taşımakta sanırım çözüm gibi değil. Sadece rastgelinen medya platformlarından engellemek en iyisi.. çok geçmiş olsun. Ayrıca Karalama da zaten sonuçsuz kalan bir eylem . Sizi tanıyanlar zaten bu tip şeylere prim vermezler . Üzmeyin ve fevri olmayın bu tip konularda.
Teşekkür ederim bebeğimGeçmiş olsun gülüm, kafaya takmaya değmez. Kafalarında envayi çeşit hastalık barındırır bunlar...
Teşekkür ederim canım benim . Kesinlikle öyle dediginiz gibi. Boş vakti çok belliki.Kalbinde sevgi kırıntısı kalmamış böyle insanların yazıkÜzülüyorum böyle müsveddelere. Bomboş hayatlar... Napsın takacak bir şey lazım. Seveni, sayanı, arkadaşı, sohbet edeni olan insan böyle saçma bir hareket yapar mı? Yediğinden, içtiğinden, dinlediğinden, izlediğinden, okuduğundan keyif alan insanın böyle boş işe vakti olur mu? Yok işte bir hayatı. Müsvedde.
Tatlı sen buraya yolla onu. Gelsin okusun güzel temennilerimizi...
Teşekkür ederim bebeğim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!