Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Sözün bittiği yerdeyim"🤐✌️

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
IMG_20220313_225311.jpg

brunette Çevrimdışı
13 Eki 2021
960
1,760
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar.......
Ekli dosyayı görüntüle 80628

Bu işi kişiselleştirmeyi hiç anlamiyorum irakin kardeşim görüşmüyorsa görüşmüyor nedir bu takinti 😬

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
400
347
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ülkede bazı şeyler eksik olunca bu gibi insan altı yaratıklar türeyebiliyor maalesef !!!

5ertertfdfg Çevrimdışı
18 Ocak 2021
124
300
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Venusedogru Çevrimdışı
30 Ara 2020
28
16
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendini ne sanıyor ki bu tehdit etmek nedir bir bayanı hadsiz herif ?!!

37828yewu2 Çevrimdışı
9 Mar 2020
54
120
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,439
1,185
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yontulmamış odun bugün yine işbaşındaydı. İnsanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Bu konuyu gece yüzyüze konuştuk seninle değilmi kıvırcığım insan olana insan gibi davranılır🥰🥰🤗🤗🙋🙋

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arkadaşın açtığı konuyu ve verdiği cevapları okudum. Sanırım baya takıntılı bir arkadaş. Geçmiş olsun Ceylin hanım. Bence hukuksal yoldan ilerleyin.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,708
2,239
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun canım...Bitmez bu andavallar maslesef😒
Üstünde durmayıp,yolumuza devam edeceğiz😊

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
1,598
995
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Terbiyesizliktir alçaklıktır kesinlikle insanlar neden bu kadar karaktersiz

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Adılazımdeğil Çevrimdışı
16 Nis 2021
307
499
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun kuzu takıntılı işte ruh hastası dolu ortalık yolunuza bakmayı bi öğrenin artık yaa zorla neyi çözmeye çalışıyorsunuz acaba😡😡

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yontulmamış odun bugün yine işbaşındaydı. İnsanın kendine yaptığını kimse kimseye yapmazmış. Bu konuyu gece yüzyüze konuştuk seninle değilmi kıvırcığım insan olana insan gibi davranılır🥰🥰🤗🤗🙋🙋
İnsanlıktan nasibini almamış zaten 🙏😐

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arkadaşın açtığı konuyu ve verdiği cevapları okudum. Sanırım baya takıntılı bir arkadaş. Geçmiş olsun Ceylin hanım. Bence hukuksal yoldan ilerleyin.
Çok teşekkür ederim 🙏😪

SineMelez Çevrimdışı
29 Ağu 2018
528
687
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çook geçmiş olsun kuzu 🙏🏻

Prenses Pelin

Normal Üye
7 Ocak 2022
26
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok geçmiş olsun kuzum biz yanındayız kapatsın yine yükseltiriz sorun yok sana bişey olmasın ❤️❤️❤️

calipso Çevrimdışı
24 Eyl 2009
178
67
Cinsiyetiniz nedir?
Olay çok üzücü ve rahatsız edici. Bu takıntıyı anlamak imkansız. Olayı resmî mercilere taşımakta sanırım çözüm gibi değil. Sadece rastgelinen medya platformlarından engellemek en iyisi.. çok geçmiş olsun. Ayrıca Karalama da zaten sonuçsuz kalan bir eylem . Sizi tanıyanlar zaten bu tip şeylere prim vermezler . Üzmeyin ve fevri olmayın bu tip konularda.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
880
962
Geçmiş olsun gülüm, kafaya takmaya değmez. Kafalarında envayi çeşit hastalık barındırır bunlar...

ForzaKaplan Çevrimdışı

ForzaKaplan

Normal Üye
24 Ara 2021
46
155
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üzülüyorum böyle müsveddelere. Bomboş hayatlar... Napsın takacak bir şey lazım. Seveni, sayanı, arkadaşı, sohbet edeni olan insan böyle saçma bir hareket yapar mı? Yediğinden, içtiğinden, dinlediğinden, izlediğinden, okuduğundan keyif alan insanın böyle boş işe vakti olur mu? Yok işte bir hayatı. Müsvedde.

Tatlı sen buraya yolla onu. Gelsin okusun güzel temennilerimizi...

jgib Çevrimdışı

jgib

When nothing goes right...just turn left
7 Nis 2020
87
99
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
239
440
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buyuk gecmis olsun. Yeterince stress yokmus gibi insanlarin fazlasina sebebiyet vermesi daha da sacma

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
101
229
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, çok üzgünüm senin adına 🙁

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
238
286
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaç gündür beni farklı üyelikler açıp karalamaya çalışan beyfendinin durumu bu ne yazikki.Sessiz kalmayı tercih ediyordum ama twetter hesabımı kapatana kadardı.İnsanlıktan nasibini almamış kişiye söyleyecek doğru kelimeleri bulamıyorum.Söyleyeceklerim bu kadar...
İnsanlarda ne ahlak, ne utanma nede ar bırakmadılar, cehaletin getirdiği yüksek cüret sayesinde oluyor bunlar, karşı karşıya olsa apışıp kalır, ama klavyede böyle oluyor işte😡😡😡

Metarock Çevrimdışı
30 Eyl 2017
64
106
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun.
Ne acayip insanlar var yahu. nasıl bişeymiş ki görüşememeyi kendine yedirememiş işi gücü bırakmış senle uğraşıyor =)
Bana çok enteresan gelir bu tipler. yani hiç mi işin yok arkadaşım milletle uğraşıyosun.

23 Nis 2020
368
307
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Artık bunlar yüzünden çekip gitmek istiyorum kimsenin bilmediği tek başıma yaşayacağım bir yere... Çok geçmiş olsun Ceylin Bunlar konuşup konuşup giderler önemli olan önümüze bakmamız.

User_70756

Geçmiş olsun Ceylin hanım. Dediğiniz gibi ülkkede manyak çok maalesef.

scudetro

Normal Üye
14 Şub 2022
16
9
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Maalesef böyleleri çok

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaziklar olsun bi insan neden bu kadar asagilik olabilir

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
611
491
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun. gerçekten anlayamıyorum bazı insanları :(

Cenkcenker Çevrimdışı
15 Kas 2021
75
58
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gecmiş olsun yuh diyorum bu derece takıntılı manyaklara

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,338
4,056
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hep iyi kişilerle karşılaşman dileğimle çok geçmiş olsun

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
capkıncocuk Çevrimdışı
21 Ara 2020
110
90
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Memleketin neden gelişmediği bir örneği daha Geçmiş olsun Ceylin hanım

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,559
1,302
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ebabils Çevrimdışı
31 Ağu 2021
87
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz; lan bu kadar o. çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?" .. demiş CAN YÜCEL..

Gelde böyle adamlara küfür Etme.

6C88C57D-0F13-485D-BF36-D9F35E21B269.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

User_65084

Ruh hastası dolu ortalık ya sabırlar diliyorum

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Olay çok üzücü ve rahatsız edici. Bu takıntıyı anlamak imkansız. Olayı resmî mercilere taşımakta sanırım çözüm gibi değil. Sadece rastgelinen medya platformlarından engellemek en iyisi.. çok geçmiş olsun. Ayrıca Karalama da zaten sonuçsuz kalan bir eylem . Sizi tanıyanlar zaten bu tip şeylere prim vermezler . Üzmeyin ve fevri olmayın bu tip konularda.
Çok teşekkür ederim canım benim 🙏.Dediğiniz gibi sessiz kalmak en güzeli bu durumlarda . Sessizlik en büyük eylemdir sonuçta 🙏. Tekrardan teşekkür ediyorum 🤗💋.

43532423421 Çevrimdışı
17 Tem 2020
1,244
2,700
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Üzülüyorum böyle müsveddelere. Bomboş hayatlar... Napsın takacak bir şey lazım. Seveni, sayanı, arkadaşı, sohbet edeni olan insan böyle saçma bir hareket yapar mı? Yediğinden, içtiğinden, dinlediğinden, izlediğinden, okuduğundan keyif alan insanın böyle boş işe vakti olur mu? Yok işte bir hayatı. Müsvedde.

Tatlı sen buraya yolla onu. Gelsin okusun güzel temennilerimizi...
Teşekkür ederim canım benim 🙏. Kesinlikle öyle dediginiz gibi. Boş vakti çok belliki.Kalbinde sevgi kırıntısı kalmamış böyle insanların yazık 🙏🙏😆

MertTrn

Normal Üye
2 Mar 2022
37
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Gerçekten iyi zaman geçirmek isteyenler var. Bunlar yüzünden her şeye tereddütlü yaklaşır olduk.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar