Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sonunda Yeşim ile buluştuk.

11 Eki 2021
64
62
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeşim foruma ilk gelidiğinden beri takibimdeydi ancak incall olmamısı sebebiyle hep çekiniyordum ve ne kadar yersiz olduğunu anladım. Her şeyi kendi ayarlıyor size sıfır zahmet😁. Şişli de ayarladığı güzel bir suitte 2 saat geçirdik. Yeşim harika biri gayet genç gösteriyoruz vücüt süper her şey kıvamında popo meme(işlemli ama belli belirsiz) avuca tam yerleşiyor.
-sohbet,muhabbet,ilgi,alaka süper her şeyden rahat rahat konuşabilirsiniz.
-istediğim seksi kıyafeylerini getirdi first look muazzam.
-Öpüşme frenchkiss sömürme tarzında🥰
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var🥎🥎.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta🚀.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var🤫😈.
Harika performans için teşekkürler

7 Şub 2024
120
124
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeşim foruma ilk gelidiğinden beri takibimdeydi ancak incall olmamısı sebebiyle hep çekiniyordum ve ne kadar yersiz olduğunu anladım. Her şeyi kendi ayarlıyor size sıfır zahmet😁. Şişli de ayarladığı güzel bir suitte 2 saat geçirdik. Yeşim harika biri gayet genç gösteriyoruz vücüt süper her şey kıvamında popo meme(işlemli ama belli belirsiz) avuca tam yerleşiyor.
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var🥎🥎.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta🚀.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var🤫😈.
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

21 May 2023
110
103
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı referansınız için teşekkürler.

Yeşim Hanım'ın güzelliği ve performansı gerçekten merak ettiriyor.

Üye silindi 83129

Gaddarkerimim güzel referansın için teşekkür ederim harikaydı duo yapıcaz umarım en kısa zamanda😊💋🔥

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel referans için teşekkürler yeşim hanima da sevgiler 🙏🏼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar