- 11 Eki 2021
- 64
- 62
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yeşim foruma ilk gelidiğinden beri takibimdeydi ancak incall olmamısı sebebiyle hep çekiniyordum ve ne kadar yersiz olduğunu anladım. Her şeyi kendi ayarlıyor size sıfır zahmet. Şişli de ayarladığı güzel bir suitte 2 saat geçirdik. Yeşim harika biri gayet genç gösteriyoruz vücüt süper her şey kıvamında popo meme(işlemli ama belli belirsiz) avuca tam yerleşiyor.
-sohbet,muhabbet,ilgi,alaka süper her şeyden rahat rahat konuşabilirsiniz.
-istediğim seksi kıyafeylerini getirdi first look muazzam.
-Öpüşme frenchkiss sömürme tarzında
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var.
Harika performans için teşekkürler
-sohbet,muhabbet,ilgi,alaka süper her şeyden rahat rahat konuşabilirsiniz.
-istediğim seksi kıyafeylerini getirdi first look muazzam.
-Öpüşme frenchkiss sömürme tarzında
-Oral iştahlı köküne kadar alan cinsten(zor bulunur böylesi dikkat). Toplara da bol bol taaruz var.
-ceza sahasındaki 1-2 tehlikeli pozisyondan sonra fazla dayanamayarak istekli bakışlara karşı güzel bir cim ile bitiş.
-ve kıyafet değişikliği ile ikinci yarı başladı.(siyah da bi başka yakışıyor ya). İle bol deepthratlı orala boobjob eşlik etti ki ne eşlik etme fazla dayanamadık ve bayrağı indirdik oracıkta.
Kısacası hem güzellik hep fizik hem de istekli servisler bir arada olunca erkek başka ne ister. Benim zirveme yerleşti kendisi bir de grup performansını deneyeceğiz kısmet olursa sözü var.
Harika performans için teşekkürler