- 13 Ara 2019
- 2,100
- 2,872
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forumdaşlar..
Bazen uzakları ararken ,yakını göremeyebiliyoruz.En yakınımızdakinin farkında olamıyoruz,aylarca,belki de benim gibi yıllarca..
Üç yıldır bu forumdayım..Bir çok pembişle görüştüm,tanıştım,kaynaştım..Genelde çok güzel dostluklar kazandım.Arada bir,iki olumsuzluklar oldu tabi ki..O da işin cilvesi diyelim..
Ben genelde,(sanırım siz de)eğer birisini tanımıyorsam bu platformda öncelik fiziğine bakıyorum.Bana hitap ediyor mu diye..İlk onlarla iletişime geçiyorum..Sonra,yeni gelenler cezbediyor insanı,hep bi merak işte
Ancak birisiyle bi şekilde iletişime geçmişsem işte o zaman işler değişiyor.
İletişim...İnsanoğlunun en önemli silahı bence.İletişimde frekansı bulmuşsam,o zaman fizik ikinci planda kalıyor.Öncelik kimya oluyor..
@BAHAR ile bir türlü iletişimimiz olmamıştı.Ta ki,son bir aya kadar Kendisinin paylaşımına yaptığım bir yorumdan sonra bana dönünce,her şey işte orada başladı...
Meğer ne çok ortak yanlarımız varmış.Ne çok duygularımız birbirine kenetlenmiş. Ve ne çok birbirimize susamışız
Sanki üç yılın suskunluğunu,açlığını gidermek için bu günü beklemişiz.İyi de yapmışız,kim bilir?Öyle olmasa,bu kadar istekli olmayabilirdik belki de..
Bir süre yazıştık,konuştuk..Baktık ki; Özlem çok büyük,ateş bacayı sarmışBu böyle olmayacak,biz bi sarılalım
Tam da o niyetle gittim evine.Bi sarılıcaz,kahve içip,sohbet edicez.İnanın ikimizin de kötü niyeti yoktu
Gittim..Sarıldık sıımsıkıOturduk.Kahve sohbeti ediyoruz..Özlemlerimizi,bazen sitemlerimizi(çokca bana geliyor bu) dile getiriyoruz.Henüz gıybete geçmedik
Derken,bizim niyetler bozuluyor iyi mi? Sarılmalar,öpüşmelere evriliyor ki,ne öpüşmeYok böyle bişi @BAHAR öpüşmüyor,semiriyor adeta dudaklardan başlayıp her yanımıAteş...ateş çıkıyor haliyle
Ateşle,barut bi arada duramıyor tabi ki deKoltuk artık bizi kabul etmeyince,hoopp duşa geçiyoruz birlikte.Devam kiii..Yok böyle bir sevişme..Suyun sıcaklığını,soğukluğunu fark edemiyoruz artık.Ta ki, @BAHAR ”-Ben yandım” diyene kadarOlsun ki,ben de yanmışım zaten
Baktık duş da dar geliyor bizeOrdan yatağa,ıslak ıslak..Hele @BAHAR extra ıslakBu kadar ıslanan az kadın tanıdım..Anlayın artık durumu
Yatak faslı bizde kalsın demeyi pek sevmem ama,belki partnerim hoş bulmayabilir.Onun için bu kez öyle olsun.
Yine de,şu kadarını söyleyebilirim; Duvarlarda yankılanan inlemelerden komşular rahatsız olmadılarsa,bir daha da olmazlar
Bahar’ın doğal,içten,tutkulu sevişmesine bayılacaksınız.Hele o memitolarİlgi alanınızdaysa Bahar tam size göre.Çok seviyor ,oynaşılsın istiyor..Popoyla ayrıca ilgilenmek gerekiyor tabi. için bişi demiyorum.O zaten ıslaklığında boğuluyor
Kısacası forumdaşlar, ben ne geçen zamanın farkına vardım ne de @BAHAR ’a doyabildim.O yüzdendir ki ertesi hafta tekrar buluştuk bebeğimle
Bu kez daha bi tanışıyor olmanın,beğenilerimizi biliyor olmanın olgunluğunda seviştik..Meğer bir haftada ne çok özleşmişizNe çok arzulamışız birbirimizi
Daha heyecanlı,daha arzulu,daha istekli seviştik bu kez.Ama yine doyamadık
Ona doymak mümkün görünmüyor benim için.İkimizde kalpten,duygu yoğunluğunda sevişiyoruz çünkü..Böyle sevişmelere doyum olmuyor bilirsiniz.
Ama,ne yazık ki her güzelliğin bir sonu oluyor..Biz şimdilik virgül koyuyoruz.Tekrar,tekrar görüşmek için yanıp tutuşarak..
Ha! Bir şeyi unutmayın çıkarken Bahar’ın yanından,dudaklar....Ben kontrol ettim farkında olmadan,yerinde duruyorlar mı diye.O kadar fena öpüşüyor yaniYiyor adeta..
Orala falan girmiyorum bile,anlayın artıkSadece öpüşmek için gidilir Bahar’a...
Hadi ben kaçtım dostlar
@BAHAR ’ım....Öpüyorum kalbinden güzel kadın
Şu görselliğe de bi bakın derimBen kalbini daha çok sevdim
Son düzenleme: