Olgunsimyaci
Normal Üye
- 10 Kas 2021
- 19
- 183
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Araya tatiller ve geçerli bazı gerekçeler girince bir süredir ayrı kalmıştık sevgili Bahar’la. Ama makus talihi yenip sözleştik nihayet. O sihirli kapının ardında, kara gözleri ve iç titreten gülümsemesiyle karşıladı beni. İlk anda güzel bir öpüşme ile başladı tatlı heyecanlar ….
Sonra duş ve ardından elleriyle hazırladığı içki ile, birikmiş sözler sohbete döküldü. Ortak dostlar , tatil anıları ve güncel konular. Öpüşme sevişmenin zamanı gelince de, konforlu ve gayet serin halvet odasına geçtik…
Biliyor ki ona oral yapmadan başlamayız biz! Önce onu hazırladık , sonra da sıra bana geldi. Çok yumuşak ve baştan çıkaran oral sonrası misyoner, kucak ve nihayet doggy. Ve sonunda Çok sevdiğim oral ile hazzın dorukları …
Bir sonraki buluşmaya kadar onu özlemeye devam edeceğim elbette …
Her şey için çok minnet ve teşekkür sana benzersiz kadın!..
Sonra duş ve ardından elleriyle hazırladığı içki ile, birikmiş sözler sohbete döküldü. Ortak dostlar , tatil anıları ve güncel konular. Öpüşme sevişmenin zamanı gelince de, konforlu ve gayet serin halvet odasına geçtik…
Biliyor ki ona oral yapmadan başlamayız biz! Önce onu hazırladık , sonra da sıra bana geldi. Çok yumuşak ve baştan çıkaran oral sonrası misyoner, kucak ve nihayet doggy. Ve sonunda Çok sevdiğim oral ile hazzın dorukları …
Bir sonraki buluşmaya kadar onu özlemeye devam edeceğim elbette …
Her şey için çok minnet ve teşekkür sana benzersiz kadın!..