Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Son Değil İlk Bahar

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
99
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir, iki, üçüncü deneme derken sonunda Bahar’la tanışma fırsatım oldu.

İletişim ve program yapma konusundaki başarısı zaten biliniyor. Buna ilaveten sıkışık programına rağmen benim ricamı kırmama inceliği de gösterdi. Misafirperverliği, cana yakınlığı, kahveleri de cabası.

Hoş sohbet, bilgili ve tecrübeli, hem hayat hakkında hem de insan halleri konusunda görmüş geçirmiş biri olduğunu daha ilk cümlelerde anlıyorsunuz. Öyle olunca da sohbete kaptırıp gitme riskiniz de var tabi. Neyse ki Bahar size kendisini hatırlatıyor mutlaka.

Tanıştığıma çok memnun oldum kendisiyle. Son değil, ilk görüşmemiz olması dileğiyle çok teşekkür ediyorum kendisine.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,295
10,237
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,835
4,411
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İletişim ve program yapma konusundaki başarısı zaten biliniyor. Buna ilaveten sıkışık programına rağmen benim ricamı kırmama inceliği de gösterdi. Misafirperverliği, cana yakınlığı, kahveleri de cabası.

Hoş sohbet, bilgili ve tecrübeli, hem hayat hakkında hem de insan halleri konusunda görmüş geçirmiş biri olduğunu daha ilk cümlelerde anlıyorsunuz. Öyle olunca da sohbete kaptırıp gitme riskiniz de var tabi. Neyse ki Bahar size kendisini hatırlatıyor mutlaka.

Tanıştığıma çok memnun oldum kendisiyle. Son değil, ilk görüşmemiz olması dileğiyle çok teşekkür ediyorum kendisine.
paylaşım için teşekkürler

324ewdsfdsf

Ben tşk ederim sevgili @Rote Stern 🥰🥰🥰 üç de tutturduk iyi ki de olmuş çok mutlu oldum çok keyifli bir görüşme idi seni iyi ki tanıdım 🥰🥰🤗🤗🤗
Arayı açmadan tekrar görüşmek ve sevişmek üzere🥰🤗🥰💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar