Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son 1 dk kala haber verildi büyük Erdem birlikte alkışlayalım 👏🏻👏🏻

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Beyler bunu malesef ki referans sahibi dediğimiz kişiler yapıyor son 1 dk kala bu yapılan normal birşey mi yani ben 3 saatlik program yapıyorum beyfendiye ve sağolsun 1 dk kala geç kalacağını belirtiyor 2 kez uzatıyor saati şöyle düşünelim birini davet ediyoruz ve gelmenize 1 dk kala size 30 40 dk sonra gelin diyorum sizce hoş olur muydu yorum sizde gerçekten artık bıkkınlık geldi ve asla 2. Programı vermiyorum bir defa bu şekilde iptal vs gibi durumlarda 🙏🙏

D3666E6A-27B1-4E6D-BA5C-846A4B56C531.jpegDDB2DFE8-AA60-473A-8D5B-E28A06CADE51.jpeg

muhammetfth Çevrimdışı
15 May 2017
64
118
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Doğru bir karar almışsınız, taviz vermeyerek bu gibi olası durumların belki önüne geçebiliriz.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Doğru bir karar almışsınız, taviz vermeyerek bu gibi olası durumların belki önüne geçebiliriz.

kesinlikle öyle sonuçta en değerli şey zaman ve bir insanın zamanını boş yere harcamak kadar kötü bir durum olamaz insanlar azıcık empati yapmayı öğrendiklerinde herşey düzelecek diye umuyorum 🙏

muhammetfth Çevrimdışı
15 May 2017
64
118
Cinsiyetiniz nedir?
Adılazımdeğil Çevrimdışı
16 Nis 2021
331
535
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyler bunu malesef ki referans sahibi dediğimiz kişiler yapıyor son 1 dk kala bu yapılan normal birşey mi yani ben 3 saatlik program yapıyorum beyfendiye ve sağolsun 1 dk kala geç kalacağını belirtiyor 2 kez uzatıyor saati şöyle düşünelim birini davet ediyoruz ve gelmenize 1 dk kala size 30 40 dk sonra gelin diyorum sizce hoş olur muydu yorum sizde gerçekten artık bıkkınlık geldi ve asla 2. Programı vermiyorum bir defa bu şekilde iptal vs gibi durumlarda 🙏🙏

Ekli dosyayı görüntüle 76814Ekli dosyayı görüntüle 76815
Geçmiş olsun iki tarafada karşılıklı iletişim çok önemli bu gibi durumlarda net bir şekilde uzatma sebebi belirtilmeli veya görüşme saatinden gecikme süresi kadar düşülebilirdi de🤷‍♂️

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçmiş olsun iki tarafada karşılıklı iletişim çok önemli bu gibi durumlarda net bir şekilde uzatma sebebi belirtilmeli veya görüşme saatinden gecikme süresi kadar düşülebilirdi de🤷‍♂️

evet ne bir düzgün mazeret sunuluyor ne bir açıklama keyfe keder uzatma talep edilip duruldu sadece 15 dk kimse birşey demez ama 40 dk geçikmeyede kimse müsama gösteremez 🤷‍♀️

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,037
1,150
Artık kullanacak ifade bulamıyorum nutkum tutuluyor. Bu ne ya. Gidin başka yerde oynayın diyesi geliyor insanın artık.

Geçmiş olsun Azra hanım...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,695
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Hep diyoruz ya. Tekrarlayalım.... SAYGI, SAYGI ve SAYGI.....

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Azra hanım hayatımda bir kere bile bir kadının zamanını calmadım, randevu aldıysam birisinden kesinlikle de sözüme sadık kaldım ama gecikme gercekten zaman zaman ben de yasadım.

Bu gibi durumlarda daha once görüstügüm hanım ise cok sıkıntısını yasamadım bu gecikmenin ama özellikle ilk ziyaretim ise karsı tarafın yanlıs anlamasından hep korktum. Boyle durumlarda bir özür dileyip, gecikilen saatin görüsmeden sayılmasını karsı taraftan rica etmek bence en mantıklı yaklasım.

Yalnız beyefendi kim ise bir durum var diyerek sanki zaten görüsmeye gelmeye niyeti yokmus gibi bir algıya sevk etti beni, ayrıca sizin ben iptal ettim görüsmeyi yazınıza sadece bu emojıyı bırakıp baska bir acıklama yapmadı ise, en azından kendini anlatıp geliyorum lütfen falan deyip bir rica da bulunmadıysa zaten o gorusmeye gelme gibi bir niyeti yokmus bence.

malesef ki hiç bir açıklama yapılmadı sadece gördüğünüz emoji 😢 sorunu çözmüş oldu kendi adına üzüldüğümüz bir diğer konu hem giden zamanımız hem gelecek olan misafirimiz için yapılan hazırlık ikram vs yapılan makyaj özenli hazırlanış hepsini bir emek ve zaman bunların çöpe gitmesi daha çok üzüyor 😔

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Artık kullanacak ifade bulamıyorum nutkum tutuluyor. Bu ne ya. Gidin başka yerde oynayın diyesi geliyor insanın artık.

Geçmiş olsun Azra hanım...

çok teşekkür ederim neyse ki bunların yanı sıra okadar güzel düzgün beyler ile tanışıyorum ki bunlar yüzünden can sıkmaya bile değmez diyebiliyorum 🥰😇

BoğaErkeği Çevrimdışı

BoğaErkeği

Normal Üye
17 Haz 2021
46
26
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben olsam randevudan 1 saat önce kapıda nöbete geçerim 😂 Yinede geçmiş olsun,böyle sorumsuz insanlar herzaman olmuştur olmaya da devam edecektir.

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
988
832
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir başkasının zamanından çalmak hiç hoş karşılanabilir bir davranış değil, geçmiş olsun.

Lagavulin Çevrimdışı
3 Ocak 2022
53
303
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Haklısınız, program iptali her zaman olabilir insanlık hali, binbir sebep nedeniyle iptal edilebilir. Ancak karşındaki insanı mağdur etmeyecek bir zaman aralığında ve makul sebepler belirtilmeli. Yalnız burada önemli olan bu sürecin her iki taraf için de geçerli olması. Benimde başıma geldi ne yazık ki. 16:00 da 24:00 için netleştirdiğimiz randevu için 23:36’da (o da benim ‘sorun yok programımızda değil mi’ )soruma cevap olarak maalesef görüşmeyi iptal edelim cnm cevabıyla karşılaşmıştım.

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haklısınız, program iptali her zaman olabilir insanlık hali, binbir sebep nedeniyle iptal edilebilir. Ancak karşındaki insanı mağdur etmeyecek bir zaman aralığında ve makul sebepler belirtilmeli. Yalnız burada önemli olan bu sürecin her iki taraf için de geçerli olması. Benimde başıma geldi ne yazık ki. 16:00 da 24:00 için netleştirdiğimiz randevu için 23:36’da (o da benim ‘sorun yok programımızda değil mi’ )soruma cevap olarak maalesef görüşmeyi iptal edelim cnm cevabıyla karşılaşmıştım.

Sizede çok geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir durum maalesef ki halen bu durumu yaşatanlar oluyor 🤷‍♀️

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,236
2,643
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Gece geç saatler belkide bir sıkıntı yaşandı atmde para yoktu vs. söylemeye çekinmiş olabilir. Hoş olmamış tabi kendisi forumdansa açıklama yapar illa ki.

Rebel Çevrimdışı
6 Eyl 2021
38
95
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sanırım meblağ yı denkleştiremedi… Çok geçmiş olsun, bir daha bu durumla karşılazmazsınız umarım..🙏

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,434
2,000
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son günlerdeki paylaşımları okuduktan sonra,biz çok iyiyiz diyorum kendime. Ben bir saat öncesinden konumda olurum,bir tur atarım ki,randevu saatinde çok sıkıntı yaşamayayım diye,millet neler yapıyor,geçmiş olsun Azra Hanım. Kendisine saygısı olmayanın başkasına tavrı böyle oluyor,umarım tekrar yaşamazsınız bu durumu ...

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,121
1,985
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Azra hanım öncelikle çok geçmiş olsun. Bu tip durumlar artmaya mı başladı son zamanlarda acaba?

Voss Çevrimdışı
11 Eki 2021
81
94
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkesin başına gelebilecek durumlar iptal olayları fakat bayanların hazırlık konusunda ne kadar emek ve zaman harcadıkları ortada son dakika yapılacak bir şey değildir partner randevusu iptali kimse arkadaşıyla buluşmuyor sonuçta bir hazırlık süreci ve size ayrılan bir zaman var biz erkekler olarak bu konuya daha hassas davranmalıyız herkesin başına bir olay gelelebilir ama bu olay gerçekleştiğinde karşı tarafa kanıtlarıyla haber verirsek anlayışla karşılayacaktır kimse kimsenin zamanını çalmaya saatlerce hazırlık yapıp bekletmeye hakkı yok tekrardan çok geçmiş olsun umarım böyle bir durumu tekrar yaşamak zorunda kalmazsınız

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,671
15,765
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Çok geçmiş olsun canım cuma günü bende ekildim alışkanlık oldu insanlarda bu tarz durumlar insanlara güvenimizi zedeliyor herkese acaba sorusunu hep sorar olduk iyi insanlarla karsılasmamız dileği ile😘

20 Nis 2021
47
52
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cok gecmis olsun maalesef bu tamamen kisilerin empati yoksunu olmasindan. Ayni durumda olsalar kiyameti koparirlar. Bu konu burda tartisilirken benzer mevzu bir mavisin basina geliyor baska bir konuda tartisiliyor. Insanlar bu kadar saygisiz olmamali.

ttkita

Normal Üye
28 May 2012
33
17
Cinsiyetiniz nedir?

gerçekten nahoş bir durum, " her davranış kendi sonucunu tayin edermiş" . bundan sonra bir daha sizden randevu isteme cesaretinde bulunamaz.

berkcan3334 Çevrimdışı
8 Kas 2021
114
93
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok büyük saygısızlık bence siz nasıl siz ramdevuyu ertelediginizde etik değilse bizim yapmamizda etik değil geçmiş olsun

30 May 2020
162
281
39
evet ne bir düzgün mazeret sunuluyor ne bir açıklama keyfe keder uzatma talep edilip duruldu sadece 15 dk kimse birşey demez ama 40 dk geçikmeyede kimse müsama gösteremez 🤷‍♀️
Yorumlarda görmediğim için soruyorum, program için geç kalınabilir insanlık hali, bende 5-10-30 dk geç kalmış olduğum olmuştur ama geç gelen ben isem o zmn benden gitmiş olur, yani olması gereken budur. Gelecek olan arkadaş hem geç geleyim hem de tüm saatini kullanmak mı istedi

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
835
5,272
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yorumlarda görmediğim için soruyorum, program için geç kalınabilir insanlık hali, bende 5-10-30 dk geç kalmış olduğum olmuştur ama geç gelen ben isem o zmn benden gitmiş olur, yani olması gereken budur. Gelecek olan arkadaş hem geç geleyim hem de tüm saatini kullanmak mı istedi

evet tam olarak aynen öyle 00.00 olan programa 2. Defa uzatmak isteyerek 00.45 de geleceğim diyor 🤷‍♀️

30 May 2020
162
281
39
evet tam olarak aynen öyle 00.00 olan programa 2. Defa uzatmak isteyerek 00.45 de geleceğim diyor 🤷‍♀️
Anladım geçmiş olsun
Dediğim gibi geç kalabilme hakkı olmalı herkesin ama bu gecikmeye sebep verenden gider o vakit. 0045 te gelecek ise , kaçırmış olduğu 45 dk ona yazar
hoş olmayan durumlar malesef. Tekrar kimsenin karşılaşmaması dileğiyle.

DarkH Çevrimdışı
10 Tem 2020
102
209
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, böyle tatsız durumlar bizler kadar sizler için de geçerli. Siz doğru olanı yapmışsınız.

23 Haz 2020
279
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok afedersiniz ama bu dangalaklar hep sizi mi buluyor böyle ya🤔

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar