Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Solis vs Malika

• Konbuyu başlatan Solis
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar dün anlık azgınlığımla milana dan randevu alamadığımdan yeni keşif olsun diye malika dan randevu aldım

Randevu almakda sorun yaşamadım.

Kızımız genç ve çok güzel göğüsleri var.

Öncelikle kıyafet talebim ihmal edilmiş bu tip davranışlar bende olumsuz etki bırakıyor. ( talebim iç çamaşırı giymemesiydi )

Biraz soğuk bir arkadaşımız ne kadar uğraşsam da bir türlü açamadım muhtemelen elektrik tutmadi.

Benden önce 3 saat program almış olmasi iştahını kapamış 😔 ama sevişirken ki aldığım his güzel sevişicek potansiyel var iştahlı olursa.

Boynuma biraktigi izi sabah görmem değişik oldu unutmuşum 🤣🤣

Ev yerini bir suru arkadas belirtmis cok ufak ama temizdi. Muhtemelen temizlemis.

Simdi sevisme detaylarina gelirsek bekledigim performans ve elektrigi alamadim. Yalniz kötü değildi.

Burada pembiş arkadasimiza hayatinda basarilar diliyorum

Sevgilerle

Solis ☀️

ibo993 Çevrimdışı
12 Ara 2018
570
1,262
31
Cinsiyetiniz nedir?
Cok güzel bir one o one olmuş paylaşım için teşekkürler:)

Malika Çevrimdışı
16 Şub 2023
28
46
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar dün anlık azgınlığımla milana dan randevu alamadığımdan yeni keşif olsun diye malika dan randevu aldım

Randevu almakda sorun yaşamadım.

Kızımız genç ve çok güzel göğüsleri var.

Öncelikle kıyafet talebim ihmal edilmiş bu tip davranışlar bende olumsuz etki bırakıyor. ( talebim iç çamaşırı giymemesiydi )

Biraz soğuk bir arkadaşımız ne kadar uğraşsam da bir türlü açamadım muhtemelen elektrik tutmadi.

Benden önce 3 saat program almış olmasi iştahını kapamış 😔 ama sevişirken ki aldığım his güzel sevişicek potansiyel var iştahlı olursa.

Boynuma biraktigi izi sabah görmem değişik oldu unutmuşum 🤣🤣

Ev yerini bir suru arkadas belirtmis cok ufak ama temizdi. Muhtemelen temizlemis.

Simdi sevisme detaylarina gelirsek bekledigim performans ve elektrigi alamadim. Yalniz kötü değildi.

Burada pembiş arkadasimiza hayatinda basarilar diliyorum

Sevgilerle

Solis ☀️
Referansın için teşekkür ederim canım ))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar