- 13 Şub 2019
- 404
- 601
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar dün anlık azgınlığımla milana dan randevu alamadığımdan yeni keşif olsun diye malika dan randevu aldım
Randevu almakda sorun yaşamadım.
Kızımız genç ve çok güzel göğüsleri var.
Öncelikle kıyafet talebim ihmal edilmiş bu tip davranışlar bende olumsuz etki bırakıyor. ( talebim iç çamaşırı giymemesiydi )
Biraz soğuk bir arkadaşımız ne kadar uğraşsam da bir türlü açamadım muhtemelen elektrik tutmadi.
Benden önce 3 saat program almış olmasi iştahını kapamış ama sevişirken ki aldığım his güzel sevişicek potansiyel var iştahlı olursa.
Boynuma biraktigi izi sabah görmem değişik oldu unutmuşum
Ev yerini bir suru arkadas belirtmis cok ufak ama temizdi. Muhtemelen temizlemis.
Simdi sevisme detaylarina gelirsek bekledigim performans ve elektrigi alamadim. Yalniz kötü değildi.
Burada pembiş arkadasimiza hayatinda basarilar diliyorum
Sevgilerle
Solis
Randevu almakda sorun yaşamadım.
Kızımız genç ve çok güzel göğüsleri var.
Öncelikle kıyafet talebim ihmal edilmiş bu tip davranışlar bende olumsuz etki bırakıyor. ( talebim iç çamaşırı giymemesiydi )
Biraz soğuk bir arkadaşımız ne kadar uğraşsam da bir türlü açamadım muhtemelen elektrik tutmadi.
Benden önce 3 saat program almış olmasi iştahını kapamış ama sevişirken ki aldığım his güzel sevişicek potansiyel var iştahlı olursa.
Boynuma biraktigi izi sabah görmem değişik oldu unutmuşum
Ev yerini bir suru arkadas belirtmis cok ufak ama temizdi. Muhtemelen temizlemis.
Simdi sevisme detaylarina gelirsek bekledigim performans ve elektrigi alamadim. Yalniz kötü değildi.
Burada pembiş arkadasimiza hayatinda basarilar diliyorum
Sevgilerle
Solis