- 13 Şub 2019
- 403
- 609
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhabalar tekrardan.
Uzun bir ara sonrası ( Aisy hanımla ) tekrardan bir görüsme gerceklestirdim.
Kendisi ile daha önceden görüşmenin vermiş oldugu rahatlikla kolayca randevulastim.
Bir sure memleketine gidip geldiginden oturu ara acilmisti.
Kendisi zayıf vucudunu koruyor. Citi piti genc seviyorsaniz bicilmis kaftan. Forumdaki en citi piti arkadasimiz.
Sex konusunda tecrubelenmis daha rahat pozisyon alabiliyor. 69 sevmemeye devam ediyor
Bu sefer ki gorusmede kendi sinirlarinin disina cikarmayi ufak da olsa basardim.
Fizik olarak tam istediğim kivamda olduğundan ötürü zevk almamam mümkün değil.
Özellikle o dogy pozisyonundaki domalışı. Biraz kafası yukarda pozisyon almıştı elimle bastırınca kıvama geldi
Boşalma anındaki inlemeri hoştu.
Ben açıkcası istediğim gibi sevişedim çünkü hard seviyorum kıyamadım kızımıza canını acıtmak istemedim. Henüz acıdan zevk alma kıvamında değil.
Soft sex sevenler için biçilmiş kaftan.
Sevgilerle
Solis
Uzun bir ara sonrası ( Aisy hanımla ) tekrardan bir görüsme gerceklestirdim.
Kendisi ile daha önceden görüşmenin vermiş oldugu rahatlikla kolayca randevulastim.
Bir sure memleketine gidip geldiginden oturu ara acilmisti.
Kendisi zayıf vucudunu koruyor. Citi piti genc seviyorsaniz bicilmis kaftan. Forumdaki en citi piti arkadasimiz.
Sex konusunda tecrubelenmis daha rahat pozisyon alabiliyor. 69 sevmemeye devam ediyor

Fizik olarak tam istediğim kivamda olduğundan ötürü zevk almamam mümkün değil.
Özellikle o dogy pozisyonundaki domalışı. Biraz kafası yukarda pozisyon almıştı elimle bastırınca kıvama geldi

Boşalma anındaki inlemeri hoştu.
Ben açıkcası istediğim gibi sevişedim çünkü hard seviyorum kıyamadım kızımıza canını acıtmak istemedim. Henüz acıdan zevk alma kıvamında değil.
Soft sex sevenler için biçilmiş kaftan.
Sevgilerle
Solis