Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sohbetin yeter güzel kadın

bmwx5

Normal Üye
12 Nis 2017
16
62
Cinsiyetiniz nedir?
Başlıktada belirttiğim gibi tek kelimeyle sohbetin yeter o kadar çok konuşmuşum ki saatin farkına varmadım.6 saatlik görüşme yaptık her şeyden önce bir dost sırdaş kazandığımı düşünüyorum ve gerçekten çok rahatladım terapi gibi geldin teşekkür ediyor,ayrıca başını şişirdiğim için özür diliyorum.Cinsel açıdan ise mükemmel uyuştuk tenlerimizde tuttu mahrem kısımları bana kalsın ama şu kadarını söyleyeyim uzun zamandır bu kadar iyi seviştiğimi hatırlamıyorum. Tekrar her şey için teşekkürler en kısa zaman da görüşmek üzere güzel kadın.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,100
1,358
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için iki tarafada teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlıktada belirttiğim gibi tek kelimeyle sohbetin yeter o kadar çok konuşmuşum ki saatin farkına varmadım.6 saatlik görüşme yaptık her şeyden önce bir dost sırdaş kazandığımı düşünüyorum ve gerçekten çok rahatladım terapi gibi geldin teşekkür ediyor,ayrıca başını şişirdiğim için özür diliyorum.Cinsel açıdan ise mükemmel uyuştuk tenlerimizde tuttu mahrem kısımları bana kalsın ama şu kadarını söyleyeyim uzun zamandır bu kadar iyi seviştiğimi hatırlamıyorum. Tekrar her şey için teşekkürler en kısa zaman da görüşmek üzere güzel kadın.

paylaşim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım benim, güzel bir insan tanıdım ben. Sohbetin muhabbetin gerçekten çok güzeldi. Seninle dertleşmek, birseyler içmek beni çok çok mutlu etti. İyiki tanıştık.
Hersey için teşekkür ederim, kendine çok iyi bak. Tekrar görüşmek dileğiyle 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar