Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Soğuk İstanbul'da, Sıcacık Eylül

MustafaErsoy99

Normal Üye
25 Kas 2020
3
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır forum'a üyeyim fakat yurtdışında olmam sebebiyle kimse ile görüşme imkanım olmadı.Aranıza ilk katıldığım günden beri dikkatimi Sevgili Eylül ile görüşmeye karar verdim ve kendisine WhatsApp üzerinden mesaj gönderdim.Kendisi ile yaptığımız saygılı ve hoşgörülü bir mesajlaşma trafiğinin ardından referansım olmamasına rağmen olumlu iletişim sebebiyle evine davet etti.
Evi Balat'ta kolay bir lokasyon.Otopark sorunu yok, bölgede bir çok açık/kapalı otopark mevcut. Ev çok düzenli ve temiz, kendi evimdeymişim hissettirdi bana.
Tanışma faslı, sohbeti, muhabbeti, kültürü, bilgisi, naifliği, sıcaklığı ve güzelliği ile ilk dakikadan sizi ayrı bir ülkedeymişsiniz gibi hissettiriyor.Konudan konuya atlayıp birbirimizi biraz tanıdıktan sonra kendisinin daveti ile odaya geçtik.(bana kalsa saatlerce konuşabilirim, özlemişim böylesine kültürlü ve akıllı bir hanımefendi ile konuşmayı)
Odada yaşananları anlatmayı uygun bulmuyorum ama kesinlikle kız arkadaşımdan farkı yoktu.
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bana güvenerek evine davet etti ve çok keyifli vakit geçirdim.Umarım tekrar görüşebiliriz.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır forum'a üyeyim fakat yurtdışında olmam sebebiyle kimse ile görüşme imkanım olmadı.Aranıza ilk katıldığım günden beri dikkatimi Sevgili Eylül ile görüşmeye karar verdim ve kendisine WhatsApp üzerinden mesaj gönderdim.Kendisi ile yaptığımız saygılı ve hoşgörülü bir mesajlaşma trafiğinin ardından referansım olmamasına rağmen olumlu iletişim sebebiyle evine davet etti.
Evi Balat'ta kolay bir lokasyon.Otopark sorunu yok, bölgede bir çok açık/kapalı otopark mevcut. Ev çok düzenli ve temiz, kendi evimdeymişim hissettirdi bana.
Tanışma faslı, sohbeti, muhabbeti, kültürü, bilgisi, naifliği, sıcaklığı ve güzelliği ile ilk dakikadan sizi ayrı bir ülkedeymişsiniz gibi hissettiriyor.Konudan konuya atlayıp birbirimizi biraz tanıdıktan sonra kendisinin daveti ile odaya geçtik.(bana kalsa saatlerce konuşabilirim, özlemişim böylesine kültürlü ve akıllı bir hanımefendi ile konuşmayı)
Odada yaşananları anlatmayı uygun bulmuyorum ama kesinlikle kız arkadaşımdan farkı yoktu.
Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bana güvenerek evine davet etti ve çok keyifli vakit geçirdim.Umarım tekrar görüşebiliriz.
detayli paylasim icn teşekkürler iki tarafada

Lulu

Normal Üye
16 Eki 2018
32
12
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkür ederiz.

Joyn Çevrimdışı

Joyn

Normal Üye
10 Ağu 2019
30
19
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nazik, saygılı davranışların ve yazdığın güzel referansın için çoook sağ ol. 🙏🏾 İltifatların yüzümü gülümsetti. Sağlıklı iletişim her şeyin kapısını aralıyor. Yanıltmadın, ne mutlu bana. Tekrar beklerim. Ya da bir Angara çıkartması yaparım davetinle. Kocaman öpüyorum. 😗

baba41 Çevrimdışı

baba41

Normal Üye
8 Kas 2021
46
55
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık. @STAREYLÜL hanım merak ettiğim pembişlerden biri ama nezaman merakımı giderebilirim onu bilemiyorum 🥰🥰

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık. @STAREYLÜL hanım merak ettiğim pembişlerden biri ama nezaman merakımı giderebilirim onu bilemiyorum 🥰🥰
Sizi üzmek istemezdim ama "hayır". Ben Eylül Umay. Biraz dikkatli bakarsak görebiliriz. 😊

3445t243dfsdf Çevrimdışı
5 May 2021
393
455
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Ben değilim isimler karıştı keşke referans açan arkadaslar star veya Umay olarak koysa 😄
Bence karıştırılacak bir şey yok ya. Ikimizde de tek isim yazılı olsa anlarım da. Burada yorumlarda bile kullanıcı adımız apaçık, 2 isim olarak görülürken bunu sadece dikkatsizliğe yorarım. 😄

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bence karıştırılacak bir şey yok ya. Ikimizde de tek isim yazılı olsa anlarım da. Burada yorumlarda bile kullanıcı adımız apaçık, 2 isim olarak görülürken bunu sadece dikkatsizliğe yorarım. 😄
Yok bazen ben bile başlıktan görüp bana mı yazılmış diye düşünüyorum bölüme bakana kadar 😄 olur öyle vakalar eyluller yakalar 😁

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dikkatsiz davranan benim 😥😥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar