Tebrik ederim canım sana yakışan budur
tabiki saygılı bir şekilde acılan olumsuz referanslar olabilir, geri iade teklif ettiğinde kabul etmesi bana saçma geldi beyefendinin. Enerjisi tutmadıysa bunu belirterek evinden ayrılmak isteseydi zaten sen daha ozaman 1 saatlik ücretini talep eder yolcu ederdin.
Arkadaşım konu açmışken bende buraya bir ekleme yapmak istiyorum. Beyefendinin nickini bilmiyorum o sebeple paylaşamıyorum ama kabaca bahsetmek isterim.
Başka bir beyefendiden bahsediyorum; 2 saatlik bir program için geldi, çay istedi ve çok çay sevmedigim için sürekli hali hazırda demlenmiş çayım olmadığı için sallama çay teklif ettim, yok ben su alayım dedi. Ikramimi yaptım, oturdum ve bana sizinle kalmasam kalksam ayıp olurmu dedi
tabiki dedim hiç sorun yok ve yuzmdeki tebessüm devam ediyor. Ben beyefendinin kalkmasını bekliyorum, o hala sohbet etmeye çalışıyor ve bana sebep sunmaya çalışıyor. Cansu hanım dedi ben sizi daha genç bekliyorudum
pardon ama 38 yaş nasıl bir gençlik bekliyorsunuz dedim( bana sorsanız ruh yaşım 27 ), yasim profilimde yazıyor, Ben aynaya bakıyorum yasiminda basımın da farkındayım, bilgilerimi okumadinizmi dedim, yok dedi okumadım ama resimlerinize baktım resimlerinizde genç gösteriyorsunuz demezmi
bana geldiler tabi ve ilk kez benimle kalmak istemeyen bir beyefendiyi evimden yollama şeklim farklı idi ( 6 .ci kişiydi ihale ona patladı)
Kendimle alakli konuyu yazdım çünkü bu tarz beyler ne yapmak istiyor merak ediyorum. Bilgilerimiz herşeyi ile yazılı, kalma zorunluluguda da sunmuyoruz, bukadarmi okumaya vaktiniz yok. Yok yasiniz, yok boyunuz, yok kilonuz bir inceleyin yaaa. Icinize sinmiyorsa randevu almayin arkadaslar, birazcik dusunceli olun. Bu platformda herkese hitap eden bayan arkadas var, isteklerinizi netlestirmeniz yeterli olacak sadece.
Valla arkadaşım sana da geçmiş olsun ama benim nacizane fikrim beyefendi durumunu belirtmeden bana yeterli deyip musade isteyip kalkıyorsa bu şekilde tolerans tanımamalısın. Ozaman fikrini belirtip çıksaydı sen gerekeni yapardın zaten. Davranışın için de tekrar tebrik ve takdir ediyorum seni