- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KesinlikleGüzellikler paylaştıkça çoğalır
Tşk lerİyiki de payşaltım bizimde gözler açıldı bayram etti sayende
Denemek lazım tabikiÇok güzel, böyle karşılanmak bayağı güzel olabilir.
Planlarımızda var efendim, sadece uygun bir zaman ayarlamaya çalışıyorum.Denemek lazım tabiki
Inşallah bende seve seve misafir etmek isterimPlanlarımızda var efendim, sadece uygun bir zaman ayarlamaya çalışıyorum.
Tşk ederimçok doğal güzellik cansu hanım
Tşk ederim. Ulasabildin ama zaman sikintimiz oldu tekrar kusura bakma lutfenEfso görünüyorsunuz. Size nasıl ulaşacağım?
Tsk lerSiyahlar cok yakısmıs
Seve seve hazır bileBir sade kahve alayım lütfen harika görünüyorsunuz
Tşk ler güzel insanÇok yakısmış bayıldım
Olabilir neden olmasınBende bakmadan geçemedimÇok seksi,böyle karşılanmak güzel olurdu
Cansuya kahveyemi gitsek gitmişken güzel fantazi olurBende bakmadan geçemedimÇok seksi,böyle karşılanmak güzel olurdu
Kız daha elime hatun eli değmedi benimCansuya kahveyemi gitsek gitmişken güzel fantazi olur
Tşk ler tatlı kadinBeyaz ten en sevdiğim
Full bu haftaiş iş yatmaya evgötürü aldım yinehafta sonu akşam olabilirgüzel olurduCansuya kahveyemi gitsek gitmişken güzel fantazi olur
umarım görüşebiliriz çünkü bugünkü paylaştığınız resimlere bayıldımTşk ederim. Ulasabildin ama zaman sikintimiz oldu tekrar kusura bakma lutfen
Ilkin olurum hem unutmazsın beni hicKız daha elime hatun eli değmedi benim
Cansu sana yakın git gitmişken benim yerimede op onuFull bu haftaiş iş yatmaya evgötürü aldım yinehafta sonu akşam olabilirgüzel olurdu
Insallah. Bende sizi misafir etmek isterim merak uyandıran birisiniz bendeFull bu haftaiş iş yatmaya evgötürü aldım yinehafta sonu akşam olabilirgüzel olurdu
Tşk ler canımHer zamanki gibi mütevazi hanımefendi.
Tşk ler. Muhakkak görüşmek isterimumarım görüşebiliriz çünkü bugünkü paylaştığınız resimlere bayıldım
Uwwww. Unutamam muhakkak ondan hiç şüphem yokIlkin olurum hem unutmazsın beni hic
Cansu sana yakın git gitmişken benim yerimede op onu
Tşk lerÇok yakışmış
Inşallah en yakın zamanda misafir etmek isterimYakından göremedik bir türlü
Tşk lerdoğal güzellik
Gönüllü çekimlere hayır diyemem tabikiBir gün gelip misafiriniz olsam ve şu resimleri çekmeye yardım etmek isterdim.Sanatsal açılardan daha iyi bakış açısı ile
Çok tsk lerGerçekten b e ğ e n d i m
Tşk lerÇok iyi
Seve seve neden olmasınSek Bourbon rica edecektim .MümkünseFor next time..☺
Herturlu tatlımKostümlü fantazi wuwwww
Fark ettim yakışır
Tşk ler. Evet pandemi süreci bana yaradı tabiki ne zaman isterseniz randevu almanız yeterli seve seve misafir etmek isterimCansu Hanım biraz zayıfladınız sanırım. Foruma her girdiğimde sizin resimleri bir kere süzüp, kalçaları yokluyorum. Her geçen gün daha başarılı resimler atıyorsunuz ve kıçkırtıcı. İlk fırsatı değerlendireceğim bu kıyafeti ya da kırmızı elbisenizi rica edeceğim. Öpüyyorum çokça. Sevgiler.
KesinlikleSiparişler bizden servisler Cansu'dan
Tşk ler efendimgüzel fantazi kostümü
Tşk lerMuhteşem görünüyorsunuz
Tşk ler canım benim bak şimdi cumartesi sabah 9 olmadan gel kahvaltımızı yapalım sonra yasak kalkana kadar ver dedikoduyu ne zaman istersen gel tatlım seve seve misafir etmek isterimÇok seksi bebeğim gelicem çaya yakışmış
Tşk lerAsil ve şuh tek kelime ile Harika
Tşk lerPaylaşmak ile çok iyi yapmışsınız; bu güzelliği görmek, bilmek; çok güzel.
Tşk lergüzek kıyafet
Harika görünüyorsunuz Cansu hanım sizinle sınırsız saatler geçirmek insterim çok harikasınız sizi çok yakından takip ediyorum
Tşk lerNefis görünüyorsun her zaman ki gibi
Tşk ler. Inşallah en yakın zamanda misafir etmek isterimHarika görünüyorsunuz Cansu hanım sizinle sınırsız saatler geçirmek insterim çok harikasınız sizi çok yakından takip ediyorum
Öyle uzun zamandır foruma girmezsen böyle ağzın açık bakarsın berkcan
KayipsinÖyle uzun zamandır foruma girmezsen böyle ağzın açık bakarsın berkcan
Herseyden muhakkak bir pay alirizPaylaşılandan pay aldığın sürece sıkıntı yok
Tsk ler. Kıyafeti hatırlatma dahilinde muhakkak giyerim en yakın zamanda görüşmek üzereUzun zamandır siteye girememiştim. Bugün girdim ve ilk dikkatimi çeken konu buydu. İyi ki görmüşüm. Çok hoş ve çekici bir kombin olmuş. Sanırım sizinle görüşmeyi istediğimde bu kıyafetler ile karşılanmayı rica edeceğim : )
Görüşmek belki yarın belki yarından da yakın : )
Rica ederim. Ben tsk ederimTeşekkürler harika paylaşımlar için
Bugün maalesef şansımı denedim ama spontane hazırlıksız bir saat dilimi olduğu için kısmet olmadı görüşmek. İlk görüşme tanışmada mutlaka hatırlatmada bulunurum. "Giyerim" deme inceliğiniz için ayrıca teşekkürler Cansu hanım...Tsk ler. Kıyafeti hatırlatma dahilinde muhakkak giyerim en yakın zamanda görüşmek üzere
Bunu bir yerden hatırlıyorum cansucugum çok güzeldi tabiki seninle
Kusura bakmayın lütfen ama bir dahakine denk gelmek umudu ileBugün maalesef şansımı denedim ama spontane hazırlıksız bir saat dilimi olduğu için kısmet olmadı görüşmek. İlk görüşme tanışmada mutlaka hatırlatmada bulunurum. "Giyerim" deme inceliğiniz için ayrıca teşekkürler Cansu hanım...
Hatirla bir zahmetBunu bir yerden hatırlıyorum cansucugum çok güzeldi tabiki seninle
Rahat ol her anı aklımda parça parça yaşıyorumHatirla bir zahmet
GuzelllRahat ol her anı aklımda parça parça yaşıyorum❤
Tşk lerGuz
Bayıldım
Sağol canım benim
Arada bunları giyeriz ozamanBunlar da efsaneymiş.Sanırım bunları da görmem gerekecek.
Siyah çoraplarla kombin tamam olur bence ama yine muhteşem
Tşk ler. Tercihe göre değerlendiriyoruzSiyah çoraplarla kombin tamam olur bence ama yine muhteşem
En sevdiğim konsept fenasın başa belasın sen
Olur neden olmasin yalnız ben senin tozunu alırımBende eve bi temizlikçi mi çağırsam diyordum. İyi denk geldi
Tşk ler. Tatlı bela diyelim, işi bağlayalımEn sevdiğim konsept fenasın başa belasın sen
Tşk lerTahrik edici cok yakışmış
Tşk lerÇok başarılı bir kıyafet ve size çok yakışmış
Zaten tatlı bela olursun bu güzellik bu endam aman Efenim ondan sonracımaTşk ler. Tatlı bela diyelim, işi bağlayalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!